Ιταλία : Πεθαίνουν μονάχοι τους


Του Δημήτρη Υάκινθου

“Ξέρεις ποια είναι η πιο δραματική εικόνα; Να βλέπεις τους ασθενείς να πεθαίνουν μόνοι, να τους ακούς καθώς σε ικετεύουν να αποχαιρετήσουν παιδιά και εγγόνια”. Η γιατρός Francesca Cortellaro, διευθύντρια των Επειγόντων του Νοσοκομείου San Carlo Borromeo με κοιτάζει, κατανοεί το σοκ μου.

«Βλέπεις τα Επείγοντα; Οι ασθενείς φορείς του Covid-19 μπαίνουν μέσα μόνοι, δίχως κάποιον συγγενή δίπλα και όταν έρχεται η ώρα να πεθάνουν το προαισθάνονται. Έχουν πλήρη διαύγεια, δεν οδηγούνται σε ναρκοληψία. Είναι σαν να πνίγονταν, αλλά έχοντας όλον τον χρόνο να το νιώσουν.

Το τελευταίο έγινε απόψε. Εκείνη ήταν μια γιαγιά, ήθελε να δει την εγγονή της. Έβγαλα έξω το κινητό μου και της την κάλεσα σε βιντεοκλήση. Αποχαιρετίστηκαν. Μετά από λίγο “έφυγε”.

Έχω πλέον έναν μακρύ κατάλογο από βιντεοκλήσεις. Τον ονομάζω Η λίστα των Αντίο. Ελπίζω να μας δώσουνε μικρά iPad, θα αρκούσαν 3 ή 4 για να μην πεθαίνουν μονάχοι τους” .

via Marietta Mourouti

Πηγή: artinews.gr

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή