Άντεστε στο διάολο, πεμπτοφαλαγγίτες!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Ο στόλος μας, σε πλήρη ανάπτυξη... παρακολουθεί τις κινήσεις των Τούρκων! 
Ναι! Παρακολουθεί! 
Την παράσταση!

Και αναμένει εντολές από μια πολιτική ‘’ηγεσία’’ η οποία την ώρα που η Τουρκία -ευθέως και σαφώς- αμφισβητεί την ύπαρξη της ίδιας της χώρας μας ως κρατικής οντότητας, αυτή η... ‘’ηγεσία’’ φέρνει σαν πρώτο θέμα στη Βουλή τα σκάνδαλα της NOVARTIS!!

Ταυτόχρονα ενεργοποιεί την Πέμπτη Φάλαγγα των σχολιαστών της και των αρθρογράφων της για να μας πείσει ότι οι ‘’σύμμαχοι’’ είναι μαζί μας!
Οι "σύμμαχοί" τους, οι Ευρωπαίοι, που ενώ νίπτουν τας χείρας τους, την ίδια στιγμή εξοπλίζουν και τροφοδοτούν την πολεμική μηχανή του Ερντογάν! 
Οι "σύμμαχοί" τους οι Αμερικανοί που δήλωσαν ότι "οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX σε αμφισβητούμενες (!!) περιοχές"!! 

Να, και τα δεύτερα Ίμια! 
Να, και νέο γκριζάρισμα θαλάσσιων περιοχών μας!

Η ‘’ηγεσία’’ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που ορίζουν οι πεμπτοφαλαγγίτες της ! 
Μιλά για διάλογο και... διαπραγματεύσεις! 

Διάλογο με ποιον και για ποιο πράγμα; 

Για το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά μου να ορίζω και να υπερασπίζω το σπίτι μου, που παραβιάζει ο κάθε αληταράς;
Εκεί δεν διαπραγματεύεσαι, αλλά υπερασπίζεις το σπίτι σου με κάθε μέσο! 
Κι όχι μόνο, αλλά το κάνεις σαφές και ξεκάθαρο από την αρχή!
Είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει το κάθε τσογλάνι που απειλεί τον τόπο σου!
Δεν αφήνεις ούτε υπόνοια ηττοπάθειας με κινήσεις... "κατευνασμού"!
Γιατί τότε αρχίζουν οι καρπαζιές από τον σφετεριστή της γης σου!

Έλα όμως που για κάτι τέτοιο απαιτείται η ύπαρξη μιας ηγεσίας με... ούμπαλα, με... κοχόνες τριών κιλών, κι όχι "ηγεσίας" υποταγμένης ως υπηρέτης αλλότριων συμφερόντων!

Μιας ηγεσίας που πρώτιστο καθήκον θα έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και την ιστορική συνέχειά του!

Μιας ηγεσίας που δεν θα επιτρέπει σε... αδερφές της να βγαίνουν στα παράθυρα και να κάνουν δηλώσεις του τύπου... "Δηλαδή τι θέλετε; Να κάνουμε πόλεμο;" χωρίς να ντρέπονται!!

Κάποιος θα έπρεπε να απαντήσει στην... πρωθυπουργική αδερφή ότι αν έτσι βλέπει τα πράγματα καλό θα ήταν να καταργήσει και να διαλύσει το στρατό της χώρας γιατί η μόνη του δουλειά είναι να πολεμά κάθε φορά που θα απειληθεί η ακεραιότητα της χώρας! 
Γι` αυτό υπάρχει και γι` αυτό εκπαιδεύεται!

Μιας ηγεσίας που - ακριβώς για να αποφύγει τον πόλεμο - θα είναι πάντα προετοιμασμένη για πόλεμο, κι όχι για παρακάλια σε... "φιλαράκια" που έχουν κυριολεκτικά πηδήσει αυτόν το λαό και τον έχουν ξεζουμίσει, δεκαετίες τώρα!

Αυτή ακριβώς η στάση που ακολουθεί όλος αυτός ο θίασος που παριστάνει την πολιτική ελίτ του τόπου είναι που αποθρασύνει τον κάθε αλητήριο, σαν τον Ερντογάν!

Αλλά δεν τους αρκεί η προδοτική στάση απέναντι στον πόλεμο που έχει κηρύξει η Τουρκία! 

Οι πεμπτοφαλαγγίτες της "ηγεσίας" προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι θα είναι.. τραγικό να σκοτωθούν παιδιά του ελληνικού λαού σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο!!
Ποιο τα λένε αυτά;

Τα λένε... 
Αυτοί που στέκονται πρώτο τραπέζι πίστα στις παρελάσεις, για να τιμήσουν τους ηρωικούς νεκρούς των Εθνικών Αγώνων, μέσα σε ταρατατζούμ και δηλώσεις στο "γυαλί"!!

Αυτοί που, χρόνια τώρα, έχουν ρημάξει τον τόπο κι έχουν στείλει στον Καιάδα της απελπισίας τα παιδιά του ελληνικού λαού και στα πέρατα της ξενιτιάς για ένα κομμάτι ψωμί, την ώρα που οι ίδιοι έτρωγαν –και τρώνε- με δεκαοχτώ μασέλες και χρυσές κουτάλες!
Αυτοί που στην α΄γερμανική κατοχή καταδίκαζαν όποιον αντιστεκόταν και διακήρυσσαν ... "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"!

Αν όλος αυτός ο συρφετός δεν πάρει δρόμο από τον τόπο μας... 

Αν αυτή η Πέμπτη Φάλαγγα δεν κυνηγηθεί από το λαό, τότε... ξημερώνουν μαύρες μέρες για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας!
Τόσο μαύρες, που αν τις ζήσουμε θα ευχόμαστε να είχαν πεθάνει τα παιδιά μας στον... πόλεμο παρά να ζουν αυτή τη... "ζωή"!

Αν ο Ερντογάν τρέμει μια Ελλάδα αποφασισμένη για πόλεμο, αυτή εδώ η "ηγεσία" τρέμει δυο φορές τον πόλεμο γιατί θα χάσει την κουτάλα! Κι ο Ερντογάν το γνωρίζει! 
Γι` αυτό και ο... τσαμπουκάς του γίνεται και πιο προκλητικός!

Και για να θυμηθούμε το Σολωμό από του "Ελεύθερους πολιορκημένους", θα πω... 
"Έρμο τουφέκι σκοτεινό, τι σ` έχω γω στο χέρι, όπου συ μου `γινες βαρύ κι ο Αγαρηνός το ξέρει"!

Ψηλά τη σημαία, αδέρφια!! 


Δρόμος ανοιχτός

2 σχόλια :

  1. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα.Ασφαλώς κ οι "ταγοί" μας σκοπεύουν να μας ξεπουλήσουν.Αυτό όμως δε σημαίνει,ότι εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε παθητικά.Το '40 ο λαός προδώθηκε,γιατί μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τη γερμανική κατοχή.Το '15 ο λαός πάλι προδώθηκε από το Συριζα,γιατί οι συμφωνίες είχαν γίνει,πριν ακόμα αναλάβη κυβέρνηση.Ο λαός να πάρη την τύχη του στα χέρια του,αντί να την εναποθέτη σε πονηρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή