Ήρεμος και ασφαλής ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Κάτι τέτοιες στιγμές, όπως αυτή με τους Τούρκους να έχουν κυκλώσει το Καστελόριζο, αισθάνομαι τόσο ήρεμος και ασφαλής που η χώρα μου είναι μέλος της ισχυρής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, που ανήκει στην Δύση, που έχει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τις ΗΠΑ, που έχει τόσο πιστούς φίλους-εταίρους, όπως τις χώρες της ΕΕ και ειδικά την Γερμανία.

Η κακιά Ρωσία , που την έχουμε φτύσει εδώ και καιρό, αυξάνουμε τις νατοϊκές βάσεις που την στοχεύουν, παίρνουμε μόνιμα το μέρος της Ουκρανίας και τα σπάμε με τους συμμάχους της στην Μέση Ανατολή (Συρία)... αυτή φταίει που τολμάει να συμμαχεί με την Τουρκία και δεν μας προστατεύει. Κι ας μην της το ζητάμε.

Αισθάνομαι ήρεμος και ασφαλής, κάτω από την ομπρέλα προστασίας των Δυτικών συμμάχων μας και την αποφασιστικότητα της πολιτικής μας ηγεσίας.

Δεν φταίει ο παραμυθάς, αν μας πείθει με τόσο φτηνά και γελοία παραμυθάκια, φταίμε εμείς που προσπαθούμε να κάνουμε το παραμυθάκι του πραγματικότητα.

Για να δούμε πόση ακόμα περίοδο χάριτος θα απολαμβάνουν οι εραστές του δοσιλογισμού και της παράδοσης άνευ όρων. Για να δούμε και την αντίδραση του λαϊκού παράγοντα.

Γιατί αν ο καρκίνος του δοσιλογισμού και της παράδοσης κάνει μετάσταση στον κορμό του λαού, απλά .... αντίο Ελλάδα.

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου