Μικροαστοί της πλάκας στηρίζουν τον ''άψογο'' πρωθυπουργό ... που κυβερνά με image makers


Του Περικλή Δανόπουλου

Τελικά μάλλον ζω σε παράλληλο σύμπαν, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.

Υπάρχει κόσμος και φαίνεται αρκετός, που δεν βλέπει ή μάλλον επιλέγει να μην δει την πραγματικότητα. Δεν βλέπει έναν Πρωθυπουργό, γνήσιο κλώνο από μια οικογένεια που καταδυναστεύει εδώ και δεκαετίες τον τόπο. 

Δεν καταλαβαίνει το ότι κυβερνά μόνο με βάση το επικοινωνιακό του επιτελείο και τους image makers του, δεν αντιλαμβάνεται ότι στα εθνικά ζητήματα είναι έτοιμος να δεχτεί εξευτελιστικό συμβιβασμό με την Τουρκία. 

Δεν βλέπει τις απίστευτες γκάφες με τα θέματα της πανδημίας σε συνδυασμό με τον τουρισμό, δέχεται την απόδοση ατομικής ευθύνης στον πληθυσμό, χωρίς καμία ανάληψη από το πολιτικό προσωπικό, τον βλέπει να γράφει στα παλαιά του υποδήματα τα μέτρα για τα οποία επιβάλλονται πρόστιμα σε συμπολίτες μας, αγνοεί το γεγονός πως μας κοροϊδεύει ασύστολα μιλώντας για ανάπτυξη, ενώ όλα δείχνουν μια νέα φονική ύφεση διαρκείας, δέχεται χωρίς πρόβλημα, τις ''δωρεές'' εν μέσω τόσων προβλημάτων σε επιχειρηματίες, πολιτικούς φίλους και τόσα άλλα που δεν με φτάνει όλη η σελίδα.

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο ''Πρωθυπουργός'', στην γνωστή δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ, διάβασα σχόλια σε κάποια ανάρτηση και ακόμα τρίβω τα μάτια μου....

- Άψογος και φάνηκε και δυνατός και σίγουρος.

- Πολύ καλός και άριστη η δημοσιογράφος. Πολιτισμός, αν μη τί άλλο!

- Μιλάει άπταιστα αγγλικα με άνεση....Στέκεται πολύ καλά στις συνεντεύξεις έξω...καμιά σχέση με Τσίπρα... (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

- Ο Πρωθυπουργός είναι εγγύηση για να μας εκπροσωπεί!... Αναγνωρίζω πως στην παρούσα φάση, ευρίσκεται ο ίδιος σε καθεστώς μετάβασης στη διεθνή (!!!!!!!) ορθότητα,......

- Mιλάει και υπέροχα αγγλικά ... όχι σαν τον γκρούβαλο τον προηγούμενο

Ακριβώς!!! Η αξία και η ικανότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού κρίνονται από το ότι μιλάει υπέροχα Αγγλικά και όχι σαν τον ''γκρούβαλο'' (???) τον προηγούμενο.

Όλοι αυτοί, μικροαστοί της πλάκας που νομίζουν ότι είναι αστοί, με πολιτικό κριτήριο Αφρικανικού ασβού, ψηφίζουν και χτικιάζουν το μέλλον των παιδιών μου, των παιδιών και των εγγονιών μας.

Δεν έχουμε μόνο ένα αδηφάγο σύστημα απέναντί μας , αλλά κύρια τα κομπλεξικά και επίμονα ανδρείκελα που το στηρίζουν.

Ε ... απλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί τα πράγματα μόνο χειρότερα θα γίνουν.

Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών.

Δρόμος ανοιχτός

3 σχόλια :

  1. Ουτε να τρολλαρουν αξιοπρεπως δεν μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια είναι κατά την ιστοσελίδα.Είδε ή περιμένει κανείς ποτέ ανάλογα σχόλια π.χ. στο ΔΑ; Δεν πιστεύω εξ άλλου,ότι πρόκειται για κανονικούς μικροαστούς.Νεροκουβαλητές πρέπει να είναι.Τρώνε κ τη δουλειά τους κάνουν.Απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή