Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έκαναν ''περίπατο'' στην Αθήνα ... ''πιλοτικά'' !


Του Περικλή Δανόπουλου

Διασπάθιση δημοσίου χρήματος, γίνεται από παλιά. Πάντα υπήρχε προσπάθεια συγκάλυψης, πάντα κρύβονταν οι πομπές των υπευθύνων.

Σήμερα είναι αλλιώς τα πράγματα. Άλλαξε το μοντέλο εξουσίας. Τώρα πλέον το μότο είναι '' είμαι εκλεγμένος άρχοντας, κάνω ότι γουστάρω''. 

Βγήκε λοιπόν ο βλαχοδήμαρχος και ανακοίνωσε βαριεστημένα, λες και μας κάνει χάρη, πως το έργο του μεγάλου περιπάτου , ήταν...πιλοτικό. Ξηλώνεται και θα ξαναφτιαχτεί. Με μια μικρή, τόσο δα λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα πιλοτικά, ζαρντινιέρες, ψευδοπιπεριές, παγκάκια, ουασιγκτόνια κλπ κόστισαν 2 εκατομμύρια (!!!!). Δυο εκ.... δοκιμαστικά.
Με δυο εταιρείες να έχουν κάνει την μεγάλη αρπαχτή,"MAYCON Ανώνυμη Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία και Urban Innovation Μονοπρόσωπη ΙΚΕ".....

Εν μέσω λιτότητας, κορονοϊού, έρχεται το καλόπαιδο να μας το πει στα μούτρα.....''ξόδεψα 2 εκ. γιατί γουστάρω, γιατί μπορώ, γιατί είμαι της οικογένειας, της cosa nostra, και δεν με νοιάζει ότι κι αν πείτε''.

Αναρωτιέμαι, όχι αν υπάρχει ένας εισαγγελέας, αλλά αν υπάρχουν δικηγόροι με σθένος να ξεκινήσουν νομικές ενέργειες. Αναρωτιέμαι και περιμένω.....

Συνένοχοι ασφαλώς, είναι ΟΛΟΙ στον Δήμο, και όσοι έπραξαν αλλά και όσοι δεν έπραξαν και απλά το ανέχτηκαν. Ακόμα και φίλοι....πατριώτες αντιμνημονιακοί. Αν δεν μπορούν, ας παραιτηθούν καταγγέλοντας.

ΥΓ. Το ίδιο κ@λόπαιδο φωτογραφίζεται να διασκεδάσει μέσα σε κόσμο, φυσικά χωρίς μάσκα... Για να συνειδητοποιήσουν και όσοι δεν μπόρεσαν ακόμα, που μας έχουν όλους γραμμένους.


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου