Αφύπνιση με καθημερινή δράση στις γειτονιές


Με την καθημερινή δράση μας στις γειτονιές "στηρίζουμε κάθε κινηματική προσπάθεια, συμμετέχουμε και δυναμώνουμε ήδη οργανωμένες δομές αλληλεγγύης, δημιουργούμε νέες όπου δεν υπάρχουν και συμβάλλουμε στην σωστή ενημέρωση και διαφωτισμό των τοπικών κοινωνιών μας μέσα από κάθε μορφής εκδηλώσεις". 

Η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος δεν θα επέλθει με... συμφωνίες κορυφής εντός του πλαισίου που ορίζει το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα.
"Όπως αποδείχθηκε περίτρανα καθ’ όλη την περίοδο κατά την οποία οι δωσιλογικές κυβερνήσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και ιδιαιτέρως μετά την πραξικοπηματική ανατροπή της λαϊκής ετυμηγορίας στο δημοψήφισμα του ΟΧΙ, η λογική της κοινοβουλευτικής ανάθεσης δεν μπορεί να σταματήσει τον οδοστρωτήρα του ευρω-ολοκληρωτισμού που μετατρέπει την πατρίδα μας από παράδειγμα αγώνων, δημοκρατίας και πολιτισμού σε δακτυλοδεικτούμενη γονατισμένη δουλοπαροικία. Ο λαός, απογοητευμένος πλέον, αντιμετωπίζει με απέχθεια και αποδοκιμασία κάθε τι που θυμίζει τα παραδοσιακά κόμματα (αδιαφάνεια, παραγοντισμός, λήψη και επιβολή αποφάσεων που αντιτίθενται στην εκφρασμένη βούλησή του, ανειλικρίνεια και… κουτοπόνηροι τακτικισμοί, αυτόκλητοι ηγετίσκοι, επίδοξοι «ηγεμόνες» κλπ).Ωστόσο, η ιστορική εμπειρία καταδεικνύει ότι η μόνη ελπίδα βρίσκεται στην οργάνωση και τη συγκρότηση από τον ίδιο τον λαό ενός πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου, που θα αγωνιστεί για τη δημοκρατία και την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας". 

Αγρεύων εξ Αγριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου