Ταυτότητα της Πρωτοβουλίας «Δρόμος Ανοιχτός»
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ

Επιδιώκουμε να αποτελέσουμε μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό την συγκρότηση ενός πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου, που θα αγωνιστεί για τη δημοκρατία και την ανατροπή του καθεστώτος οικονομικής κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, μέσω του μηχανισμού των μνημονίων, με πρόσχημα την υπερχρέωση της χώρας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους ενεργούς τοπικούς συντελεστές, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες, απλούς πολίτες, καθώς και μέλη δημοκρατικών πολιτικών οργανώσεων ή κομμάτων που αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό με εμάς.

Στηρίζουμε κάθε κινηματική προσπάθεια, συμμετέχουμε και δυναμώνουμε ήδη οργανωμένες δομές αλληλεγγύης, δημιουργούμε νέες όπου δεν υπάρχουν και συμβάλλουμε στην σωστή ενημέρωση και διαφωτισμό των τοπικών κοινωνιών μας μέσα από κάθε μορφής εκδηλώσεις.

Προτρέπουμε σε συνεργασίες και συμμαχίες τους φορείς που θέτουν θέμα απώλειας εθνικής κυριαρχίας, στοχευμένης φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, δήμευσης της λαϊκής περιουσίας και αντισυνταγματικής και απολυταρχικής διακυβέρνησης. Συνεργαζόμαστε μαζί τους στην κατεύθυνση της ενότητας στη δράση με διακηρυγμένο στόχο τη συγκρότηση ενός πολιτικού μετώπου ανατροπής.

Μέτωπο δεν είμαστε εμείς. Στην καλύτερη περίπτωση θα αποτελέσουμε την μαγιά για να δημιουργηθεί και να πλατύνει το πραγματικό Μέτωπο, που δεν μπορεί παρά να εμπεριέχει όλες εκείνες τις δυνάμεις του λαού οι οποίες θέλουν να ανατραπεί αυτή η βαρβαρότητα που βιώνουμε με την νέα οικονομική κατοχή από το 2010 και μετά.

24 Ιουνίου 2016

5 σχόλια :

 1. KAI πως θα ενωθουν ολοι αυτοι που μιλουν για μετωπα ;;;που κι αυτοι θελουν να ειναι μερος μετωπου;; αλλα και οι καζακηδες+αυφαντηδες και πολλοι αλλοι που επισης καλουν στο μετωπικο τους ΜΑΝΤΡΙ ;;;;ΠΩΣ;;;μηπως ανοιγωντας τ'αυτια μας ; μηπως πρωτα εμεις πρεπει να διωξουμε την ανασφαλεια και ν'ακουσουμε ;;;εδω τολμησατε καποιοι ηδη γνωστοι να συντονιστειτε ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!ε λοιπον διευρυνεται αυτην την προσπαθεια ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ και ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ΑΓΟΡΑ του ΔΗΜΟΥ . η αγορα ειναι ο κοινος τοπος του μετωπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Περίμενα να το διαβάσω ώστε ν'αντιληφθώ αυτό που περιγράφεται με απόλυτη ασάφεια. Θέλω να διαπιστώσω το λάθος μου και να απολογηθώ εάν έχω κάποια δικαιολογία. Είμαι υποχρεωμένος να επιμείνω.
  Στελιος Παυλίδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιοί είσθε; Δέν έχετε ονόματα; Πιά είναι η ιδεολογική σας ταυτότητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχη (δεν ξέρω,αν υπάρχη) ένα συντονιστικό από εκπροσώπους όλων των συλλογικοτήτων,πρωτοβουλιών,φορέων,οργανώσεων,δομών κλπ.,που συμμετέχουν στο εγχείρημα,για να γίνονται συζητήσεις σχετικά με την προώθηση του τελικού στόχου,αλλά και για να διασφαλιστή,ότι δε θα δούμε προσεχώς,να κατεβαίνη στις εκλογές ένα πολιτικό κόμμα με την ονομασία "Δρόμος Ανοιχτός";

  ΑπάντησηΔιαγραφή