ΕπικοινωνίαE-mail: dromosanoixtos@gmail.com
Κινητό τηλέφωνο: 6908617984

13 σχόλια :

 1. Φίλοι και συναγωνιστές σας εύχομαι καλό ξεκίνημα, είμαι μαζί σας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε και συναγωνιστή σε ευχαριστούμε και καλώς όρισες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιά είναι η άποψή σας για το άν θα πρέπει να παραμείνουμε στην ΕΕ;
  Μπορούμε να έχουμε δικό μας νόμισμα αλλα εντός ΕΕ;
  Ποιά ηα άποψή σας για το χρέος; Θα πρέπει να διαπραγματευτούμε με τους δανειστές για αυτό;
  Πόσο χρέος μπορούμε να κουρέψουμε; Η πόσο χρέος εκτιμάτε ότι μπορούμε να πληρώνουμε;
  Τί πρέπει να γίνει με τις τράπεζες;
  Ποιό είναι το σχέδιό σας για την επόμενη μέρα;
  Πώς θα κινηθείοτε απο την στιγμή που βρίσκεστε στην εξουσία. Υπάρχει σχέδιο;
  Ποιά είναι η διαφορά σας με τις απόψεις της Ζωής Κωστανοποούλου, και γιατί δέν εντάσσεστε αυτήν;
  Ποιές είναι οι διαφορές σας με την ΛΑΕ και γιατί δε συνεργάζεστε με αυτήν;
  Ποιές είναι οι διαφορές σας με το ΕΠΑΜ και γιατί δεν εντάσσεστε σε αυτό;
  Ποιές οι διαφορές σας με το κόμμα του Βελόπουλου και γιατί δέν εντάσσεστε σε αυτό;
  Γιατί επειλέξατε τον δρόμο της ίοδρυσης ενός νέου κόμματος ποράγμα που διασπά την ενότητα και κατακερματίζει τους ψήφους δρώντας αρνητικά στο εκλογικό αποτέλεσμα άρα και στην προσπάθεια του λαού να γλυτώσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Γιώργο, ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ δεν είναι κόμμα. Θα σε παρακαλούσα να κάνεις κλικ στο κεντρικό μενού της σελίδας (ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ) και να διαβάσεις ποιοί είμαστε (ταυτότητα), τι θέλουμε, τι κάνουμε και με ποιούς τρόπους αγωνιζόμαστε. Είμαι σίγουρη οτι θα βρεις απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις.

   Διαγραφή
 4. Αφού δεν είσαστε κόμμα, τι κάνετε στις εκλογές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν όλα τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά συστήματα σε όλο το εύρος του άξονα δεξιάς-αριστεράς έχουν να επιδείξουν τσακισμένα όνειρα, προδομένες προσδοκίες, εκατόμβες νεκρών, τεράστια κοινωνικά ρήγματα και οικολογικά αδιέξοδα, ξεπροβάλλει η επιμελώς θαμμένη από τους διαχρονικούς εξουσιαστές αλήθεια της Δημοκρατίας, το ανθρώπινο επίτευγμα της πολιτικής ελευθερίας, της αξιοπρέπειας για όλους, το απόσταγμα της ελληνικής λογικής και στάσης που είχε καταστεί γυμνό όνομα.
  Στο παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζουμε την αυθεντική οπτική των δημιουργών της, ακούμε την ξεχασμένη φωνή τους και την οργανωτική τακτική για την ανακατάληψη της εξουσίας και την επανασύσταση της Δημοκρατίας παγκοσμίως. Το σχέδιο πολιτικής αυτοοργάνωσης των Δήμων, αυτάρκων πόλεων με κληρωτές αρχές σε εθνική κλίμακα, αναλύεται σε σύντομες ενότητες με σχεδιαγράμματα και σαφήνεια, μαζί με τη θαμμένη φιλοσοφία της Ισοκρατίας, που προτείνει το πλήθος ως το μόνο άξιο και ασφαλές να διαχειρίζεται τα κοινά, ανεξαρτήτως οικονομικού ή μορφωτικού επιπέδου των μελών του. Το έργο αυτό αποσκοπεί στην εξεύρεση και συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική αυτοοργάνωση των Δήμων κάθε πόλης κάθε χώρας.https://iwrite.gr/bookstore/kratos-dimon/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι πολύ ωραία,μόνο που δε γίνονται με εγχειρίδια,αλλά με λαϊκούς αγώνες.

   Διαγραφή
 6. Συμφωνώ. Την επόμενη φορά που θα εμποδίζουμε πλειστηριασμούς ή θα μας ρίχνουν χημικά στις διαδηλώσεις ελπίζουμε να σας βρούμε εκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι κινητοποιήσεις ενάντια στους πληστηριασμούς είναι μορφή ακτιβισμού.Η διαδήλωση είναι μορφή μαζικής πάλης.Και τα δυο,νομίζω,έχουν προσωρινή ή κ μικρή αποτελεσματικότητα,αν δε συνδέωνται με μιαν ανώτερη μορφή οργάνωσης.Το είδαμε στην εξέληξη της Αραβικής Άνοιξης,του κινήματος των πλατειών (στη χώρα μας κ αλλού) κ στά κίτρινα γιελέκα (όλα,κινήματα που ξεκίνησαν από το διαδίκτυο).Το τελευταίο προσπάθησε κ προσπαθεί σ' αυτή την κατεύθυνση,αλλά είναι μια δύσκολη υπόθεση.Για μένα πάντως είναι μια αναγκαιότητα,με βασικά εργαλεία γι' αυτό το σκοπό την επικοινωνία κ το διάλογο.Όσον αφορά τώρα στη συμμετοχή σε δράσεις ακτιβισμού κ διαδηλώσεις,έχω να πώ,ότι δεν είναι μια αυτονόητη δυνατότητα για όλους.Αλλά το βασικό είναι,να κάνη ο καθένας,όσα μπορεί.Ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα.Αυτό έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

   Διαγραφή
  2. Παράλειψα να προσθέσω,ότι εκτός από οργάνωση χρειάζεται φυσικά κ διαμόρφωση πολιτικών στόχων,μαζύ με το ανάλογο στρατηγικό σχέδιο.

   Διαγραφή
  3. Όσο για το "εγχειρίδιο",χωρίς να επιχειρώ κριτική σε ένα βιβλίο,που δεν έχω διαβάσει,ομολογώ,ότι η ίδια η λέξη με προκαταβάλλει αρνητικά.Η ιστορία διδάσκει,όσους θέλουν να μάθουν,αλλά δε γράφεται με εγχειρίδια,οδηγίες κ συνταγές.Η βιβλιογραφία είναι σίγουρα χρήσιμη.Μια πρωτοβουλία όμως προχωρεί βασικά με ζωντανό διάλογο.Όποιος πιστεύει,ότι ένα βιβλίο που διάβασε,έχει να προσφέρη,καλώς το συστήνει.Πρωτίστως όμως να κάνη ο ίδιος αυτά που έμαθε,πράξη.Δλδ να τα αναφέρη,να τα συζητά κ να προσπαθή να τα εφαρμώση στη ζωή.

   Διαγραφή
 7. Ο,τι και αν λέτε ότι συμβολίζει το τριγωνικό σήμα σας,θα παραπέμπει όσο παραμένει σε σκοτεινά σύμβολα. Όπως πχ η σβάστικα,αυτό το υπέροχο αρχαίο σύμβολο... Γειά σας και αντίο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητοί συναγωνιστές του "Δρόμου",έγραψα ένα σχόλιο στην ανάρτηση "Τα ξερατά του Θεού και ο αγώνας του Ανθρώπου",που δεν εμφανίστηκε.Θα ήθελα να μάθω,αν πήγε κάτι λάθος ή κόπηκε σκόπιμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή