ΗΠΑ: «Γκριζάρουν» το Καστελόριζο, κάνουν κοινές ναυτικές ασκήσεις με την Τουρκία στη Μεσόγειο…


Άλλη μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσους έχουν αναγάγει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σε «υπερασπιστές» των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας δίνει η ίδια η διοίκηση του 6ου στόλου των ΗΠΑ (Ναυτικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σε Ευρώπη-Αφρική).

Πριν δυο μέρες και ενώ το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μιλάει για «αμφισβητούμενες περιοχές» δίπλα στο Καστελόριζο, το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» και η συνοδεία του πραγματοποίησε στην Ανατολική Μεσόγειο κοινές ασκήσεις με το τουρκικό πολεμικό πλοίο TCG KEMALREİS.

Να και η φωτογραφία που ανάρτησε στο Twitter η διοίκηση του 6ου αμερικανικού στόλου, με το hashtag «Δουλεύουμε μαζί» (Working Together), ευχαριστώντας το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.Thank you @tcsavunma for the photo!! pic.twitter.com/Nkv6esmqAw

— U.S. Naval Forces Europe-Africa/U.S. 6th Fleet (@USNavyEurope) July 30, 2020Στους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, στα αστικά κόμματα και τους «παπαγάλους» τους, σε όλους όσους πουλάνε στο λαό το παραμύθι της ελληνοαμερικανικής στρατηγικής συμμαχίας, δε μπορούμε παρά να τους επαναλάβουμε το εξής: Να χαίρεστε τους «συμμάχους» σας!

Πηγή: atexnos.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου