Προσχήματα-Προφάσεις-Αποφάσεις (Κι όπου προφτάσεις)

 

Του Βασίλη Λιόγκαρη

Ευλογημένο ας είναι το όνομα του!

Ευλογημένος ο ιός που γέμισε αντιλαϊκά εφόδια και διάφορες ψευτοδικαιολογίες!

Η πανδημία πρόσχημα για όλα, πάτημα και εκμετάλλευση. Τρομοκρατία, Αστυνομοκρατία, καταπίεση, βία και καταστολή και γενικά όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που ψήφισαν στα μουλωχτά.

Ύφος, κοστούμια, γραβάτες, περιοδείες και μουτσούνες! Προπαγάνδα και όλα τα ΜΜΕ με το μέρος τους. Πρέπει δηλαδή να διαβάζει κανείς τον Ριζοσπάστη για να καταλάβει τι γίνεται γύρω του και τι συμβαίνει; Ο κόσμος, ιδίως οι λαϊκές τάξεις δεν είναι κουτοί. Έχει αντιληφθεί τον χυδαίο και άθλιο τρόπο που χρησιμοποιούν.

Προσχήματα-Προφάσεις-Αποφάσεις-Προβλήματα!

Δεν γουστάρανε την πορεία του Πολυτεχνείου. Γνωστοί οι λόγοι, φταίει ο κορονοϊός, φταίει η πανδημία.

Άσχετο αν οι αστυνομικοί, μια μάζα από μπουλούκια, βαριά οπλισμένοι είναι ο ένας πλάι στον άλλο. Ενώ οι άλλοι, ο λαός, σωστά οργανωμένος με εντολή της δημόσιας αρχής διατηρούσαν τις αποστάσεις και έλεγχαν όλη την πορεία.

Ανοίγεις την τηλεόραση και τα χάνεις. Τρελαίνεσαι! Μπουλούκια η αστυνομία με τα κράνη, τις ασπίδες και τα γκλοπς στα χέρια. Βία και καταστολή στον εχθρό λαό.

Έλεγχοι, παρά έλεγχοι, επίδειξη ύφους και αυταρχισμού και τα πρόστιμα να πέφτουνε βροχή.

Δεν γουστάρουνε την κατάθεση στεφανιών και λουλουδιών στο σημείο που εκτελέστηκε ο νεαρός Γρηγορόπουλος! Γιουρούσια οι αστυνομικοί κατέκλισαν τον τόπο. Μάλιστα, είχαν το θράσος και την αγένεια να μαδήσουν μία ανθοδέσμη, πετώντας την πάνω σε έναν τοίχο.

Άλλο παράδειγμα και πολλά άλλα τέτοια!

Ένας απλός άνεργος άνθρωπος, είχε λίγο χρόνο στην διάθεση του, πήγε στο νοσοκομείο στη Νίκαια και έδωσε αίμα. Στο γυρισμό για το σπίτι του, μέσα στο τρόλεϊ, κάνει έλεγχο η αστυνομία με ύφος τριάντα καρδιναλίων. «και άσκοπες μετακινήσει ο κύριος» του γράφουνε ένα κουστουμάκι των 300. Ε, να μάθει τι θα πει κράτος, τι θα πει νόμος….

Πλημμύρισε από γιουρούσια η αστυνομία στα Εξάρχεια, στην εμπορική σχολή, την πανεπιστημιούπολη και όποιον πάρει ο χάρος!

Ευλογημένος ας  είναι ο ιός, ευλογημένη ας είναι η πανδημία, πανάκια για όποια γίνεται βρωμιά και χυδαιότητα.

Σχόλασαν οι εργαζόμενοι από τις δουλείες τους στον Ασπρόπυργο.

Εϊ… πού πάτε και αλητεύετε; Γραφτούς και αυτούς ένα κουστουμάκι των 300. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Τέτοιες άθλιες συμπεριφορές. Προσχήματα, προφάσεις και αποφάσεις τάχα μου για την υγεία του λαού.

Ευλογημένος ας είναι ο ιός, ευλογημένη ας είναι η πανδημία!!!

Πηγή: atexnos.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου