Άριστοι αναξιόπιστοι, λαός βραχυκυκλωμένος....

 

Της Λίλας Μήτσουρα

Tάχα μου διαρρέουν πληροφορίες για προνόμια στους εμβολιασμένους ενώ ταυτόχρονα έχει μειωθεί ο αριθμός των προσελεύσεων για την πρώτη δόση στα εμβολιαστικά κέντρα.

Έχει εμβολιαστεί πλήρως μόνο το 31.64% του πληθυσμού ,άρα το τοίχος ανοσίας που μας λένε συνεχώς δεν έχει «χτιστεί» και όμως κάνουν άρση των απαγορευτικών μέτρων και κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Μας σφυροκοπούν ανελέητα με τον φόβο της μετάλλαξης δέλτα, αλλά είναι όλα οκ και μπορούμε να μη φοράμε μάσκα έξω .

Η μάσκα βλάπτει, η μάσκα δεν βλάπτει, φοράτε διπλή μάσκα, μη φοράτε μάσκα τώρα, η μετάλλαξη δέλτα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, κανείς δεν θα γλυτώσει, ο εμβολιασμένος θα την περάσει ελαφριά ο ανεμβολίαστος θα δει τα θυμαράκια ανάποδα.

Χειροκροτούμε τώρα τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,αλλά μετά από λίγο τους σφαλιαρίζουμε και τους φασκελώνουμε γιατί αυτοί φταίνε για τα χάλια των νοσοκομείων, κτιριακά, διοικητικά, κοκ….Η κυβέρνηση δεν φταίει πουθενά, τόσο αγώνα έκανε άλλωστε και τόσα χρήματα πλήρωσε στα παπαγαλάκια της να σε πείσει για την ατομική ευθύνη άλλωστε.

Εμβολιασμένοι εναντίον ανεμβολίαστων. Όσοι δεν υπακούσουν και θέλουν να αποφασίσουν αυτοί για το δικό τους σώμα θα τιμωρηθούν .Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να τους απομονώσουν, να τους κοιτούν με «μισό μάτι» γιατί είναι μελλοντικοί δολοφόνοι. Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να προσέχουν τους εμβολιασμένους γιατί θα κολλήσουν τους μη. Τα πάντα ακούς για όλους και φτιάχνεις σενάρια με το μυαλό σου και λίγο λίγο μαθαίνεις να μισείς όποιον διαφέρει από σένα, όποιον δεν έκανε ότι και συ για να σε επιβεβαιώσει. Να νιώσει αυτό το πολυπόθητο «μπράβο καλά έκανες» . Και αυτό ισχύει και για τις δύο αντιμαχόμενες κατηγορίες. Και η κυβέρνηση τρίβει από χαρά τα χέρια της.

Τα εμβόλια βλάπτουν τις νεαρές ηλικίες, τα εμβόλια δεν βλάπτουν τελικά τις νεαρές ηλικίες. Ναι στα MRNA όχι στα MRNA. Τι είναι αυτό το MRNA,ποιός από μας ξέρει που δεν είναι ιατρός? Τι στα κομμάτια κάνει αυτό ξέρουμε; Όχι φυσικά, αλλά παπαγαλίζουμε ως άλλοι ξερόλες ότι έχουμε ακούσει και διαβάσει. Ναι σε αυτό το εμβόλιο για τους κάτω των 60, όχι την επομένη για τους κάτω των 60. Και όσοι το είχαν κάνει;;; Οι θάνατοι αμέσως μετά τα εμβόλια οφείλονται στα υποκείμενα νοσήματα, οι θάνατοι από τον ιό όχι. . Περισσότερα τα οφέλη του εμβολιασμού τώρα, όχι τώρα είναι λιγότερα τα οφέλη από τα κακά, ακούς από τους τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς επιστήμονες. Ας κάνουμε και ένα ακαταδίωκτο στην επιτροπή με τις γαμάτες συμβουλές που την μία δίνει και την άλλη αναιρεί για να είμαστε καλλυμένοι.

Και στο πάγκο της υγείας, πουλιούνται τέσσερα εμβόλια, πάρτε κόσμε! Εδώ τα καλά εμβόλια! Σαν να πας λαϊκή και διαλέγεις ντομάτες, πχ. Ποιό κάνει για σένα, ποιό δεν κάνει, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, απλά διαλέγουμε σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε, από ποιούς όμως; Από τα παγαγαλάκια τους. Παίρνουμε απλά και κλείνουμε ραντεβού ανάλογα με το τι αρέσει σε μας, σε μας που δεν είμαστε γιατροί....

"Εσύ ποιό έκανες; Εγώ το ASTRAZENECA, εσύ; Αα εγώ έκανα το PFIZER. Αντε βρε καλή μας ανοσία...."

Και η δημιουργία φόβου το μόνο τους όπλο για να καλύψουν την αναξιοπιστία τους και την ανικανότητά τους. Και ο φόβος είτε σε κάνει πειθήνιο όργανό τους είτε σε τρελαίνει. Και δυστυχώς το αστυνομικό δελτίο κάθε μέρα, επιβεβαιώνει ότι η ψυχολογία και η λογική λιγάκι έχουν ξεφύγει. Και αυτό σε τρομάζει περισσότερο. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Χαίρονται οι μεν που θα τιμωρηθούν οι δεν, χαίρονται οι δεν με την ιδέα ότι ίσως κάποια σοβαρή παρενέργεια μετέπειτα μπορεί να έχουν οι εμβολιασμένοι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν ξέρουμε με βεβαιότητα, αλλά και μόνο που μπορεί να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα μας κάνει χαρούμενους.

Και η ατάκα η θεϊκή, η πιο μεγάλη αυτοκοροϊδία , μετά από όλα αυτά είναι ότι αυτός που κάνει τον εμβόλιο ,το κάνει για τον εαυτό του φυσικά, αλλά και για να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο . Για αυτό και γίνεται ένθερμος υποστηρικτής του διαχωρισμού χώρια τα στέρφα από τα γαλάρια. Ότι αύριο αυτός ο διαχωρισμός θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς ούτε που τους περνάει από το μυαλό. Ας πούμε προνόμια σε όσους μας ψήφισαν στους άλλους τιμωρία. Καλές οι αυταπάτες αλλά έρχεται η στιγμή που σε στήνουν στον τοίχο.

Και γιατί λέω αυταπάτη το νοιάξιμο για το κοινωνικό σύνολο, θα μας το πουν οι πράξεις μας στο παρελθόν, σε σχέση με αυτό το πολύπαθο κοινωνικό σύνολο και ο εαυτός μας αν αντέξουμε να το ρωτήσουμε ειλικρινά.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το σώμα του και κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει τον άλλον να κάνει ή να μη κάνει κάτι, γιατί έτσι θεωρεί αυτός ότι είναι το σωστό και το δίκαιο για το σώμα του άλλου.

Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και για το βάρος αυτών των αποφάσεων και κυρίως αν μπορούμε να σηκώσουμε την ευθύνη της επιλογής. Ας σταθούμε λοιπόν προτείνω, σε αυτό και ας αφήσουμε τον άλλον να σηκώσει την δική του ευθύνη, δίχως να υψώνουμε τον δείκτη και να στήνουμε στο τοίχο αποφάσεις και τους ίδιους ακόμα, τους συνανθρώπους μας.

Πηγή: Η ΣΦΗΚΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου