Έχουν σκοπό να μετατρέψουν το ΝΕΡΟ σε ΑΙΜΑ;

Του Κώστα Γιαννιώτη

Για να είσαι ολοκληρωμένος υποτακτικός του ευρωατλαντισμού, σωστός υπηρέτης του Δ’ Ράιχ και βέρος δωσίλογος, δεν πρέπει απλώς να το δηλώνεις... Πρέπει να δίνεις καθημερινά διαπιστευτήρια στα αφεντικά σου!
Δεν αρκεί να εφαρμόζεις την κατοχική πολιτική που σου υπαγορεύουν. Πρέπει να παραδώσεις και το παραμικρό ψήγμα αξιοπρέπειας, ήθους και αυτοσεβασμού, που υποτίθεται ότι διέθετες! Πρέπει να ακροβατείς μεταξύ σοβαρού και γελοίου, μέχρι του σημείου να εθιστείς στον πνευματικό αυνανισμό!
Ακόμα περισσότερο θα πρέπει να ασκείσαι καθημερινά στα νάματα του ναζιστικού τέρατος, του Γκαίμπελς, του πρωθιερέα της παραπλάνησης της διαστρέβλωσης του ψεύδους και της εξαπάτησης!

Ναι! Για τους μεγάλους «αριστερούς» ΣταθακοΤσακαλωΣκουρλέτηδες μιλώ και τους ομοίους τους, που βάλθηκαν να «ξεπλύνουν» από τη μπόχα τις επιλογές της κατοχικής κυβέρνησης του Τσίπρα και της ανίερης παρέας του.
Για όλους αυτούς που, ανενδοίαστα, θεωρούν μαλάκα, όποιον δεν αποδέχεται και καταγγέλλει το ξεπούλημα του ουρανού, της γης και του νερού του τόπου μας! 
Και μας περιπαίζουν με το ξεπούλημα των σπιτιών μας στα κοράκια της διεθνούς μαφίας.
Και μας αποκαλούν μαλάκες -δημόσια- μέσα από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα οι κάθε λογής Σκουρλέτηδες, λέγοντας πως δεν αντιλαμβανόμαστε ότι… «άλλο πράγμα το ΤΑΙΠΕΔ (που ξεπουλά μπιρ παρά ό,τι πέσει στα χέρια του) και άλλο πράγμα το υπερ-Ταμείο» στο οποίο παρεχώρησαν όλους τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, μαζί και τα νερά του τόπου μας.

Αυτό το τελευταίο… «δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία και όχι για να την πουλήσει» (!), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σκουρλέτη (Real fm, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου).
Την ίδια ώρα, το αγγλοθρεμμένο γιουσουφάκι των Βρυξελλών με το όνομα Τσακαλώτος υψώνει με θράσος το, σπιθαμιαίο, μπόι του στη Βουλή και μας διαβεβαιώνει ότι… «όσο είναι αυτός υπουργός, δεν πρόκειται να πωληθεί τίποτε απ’ αυτά που έχουν μεταβιβαστεί στο υπερ-Ταμείο».

Να δούμε λοιπόν τι κρύβεται σ’ αυτή καθαυτή τη δήλωση Τσακαλώτου;
Τι σημαίνει αυτό το… «δεν πρόκειται να πουληθεί τίποτε, όσο είμαι εγώ υπουργός»;
Ότι το υπερ-Ταμείο ΜΠΟΡΕΙ να πουλήσει ό,τι θέλει, αλλά… θα το εμποδίσει (!) αυτός. Όσο θα είναι υπουργός. Όταν όμως θα καταφτάσουν σε λίγο οι άλλοι ευρωλιγούρηδες της ΝΔ; Τότε;

Επειδή αυτός μπορεί να μην ξέρει γρι ελληνικά και να μιλά τα… «ουγκανίστικα», θεωρώντας τα ελληνικά, αλλά διαθέτει περίσσια την αναίδεια και την αναισχυντία των πολιτικών απατεώνων, γι’ αυτό ας ακούσει τι σημαίνει αυτό που είπε και ας το υπενθυμίσει και στον Γκαιμπελίσκο Σκουρλέτη.

Σημαίνει ότι το υπερ-Ταμείο… ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και τη δυνατότητα διάθεσης της περιουσίας, καθοιονδήποτε τρόπο -ακόμα και πώλησης- αλλά αυτός θα προβάλλει veto.

Θα πρέπει να του υπενθυμίσω κάτι ακόμα που κάνει πως αγνοεί.
Ότι ούτε καν το δικαίωμα veto δεν έχει, διότι: στην κορυφή της πυραμίδας της λήψης αποφάσεων (ακόμα και του διορισμού του 7 μελούς Δ.Σ. του υπερ-Ταμείου) θα βρίσκεται ένα άλλο υπερόργανο, το 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο (Supervisory Board), του οποίου ο Πρόεδρος και ένα ακόμα μέλος θα διορίζονται απευθείας από την Κομισιόν και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Είναι το τίμημα για τα 84 δις ευρώ, νέο δάνειο, που συμφώνησαν οι δωσίλογοι με τον ESM τον περσινό Ιούλιο. Αυτό που θα τσεπώσουν τα κοράκια και θα πληρώνουμε εμείς με τη ζωή μας!

Ως εδώ και μη παρέκει!

Σαν κοινοί συμμορίτες, διαγούμισαν -παρέα με τους προηγούμενους δωσίλογους «κυβερνήσαντες»- τις περιουσίες των απλών ανθρώπων.
Σαν κοινοί ληστές, κούρσεψαν τις ζωές και τα όνειρα εκατομμυρίων ανθρώπων αυτού του τόπου. Στέρησαν το ψωμί, τη θέρμανση, τα φάρμακα, το γιατρό και τη νοσηλεία από το λαό. Έσβησαν το χαμόγελο από τα χείλη εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών.
Σαν νονοί του οργανωμένου εγκλήματος, άρχισαν να αρπάζουν σπίτια και βιος των ανθρώπων του μόχθου.
Τώρα βγάζουν στο σφυρί ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ! Βγάζουν στο σφυρί την ίδια τη ζωή μας! Και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω. Μας εμπαίζουν.

Η παγκόσμια ιστορία όμως διδάσκει πως για το ΝΕΡΟ έχουν χυθεί ποτάμια αίματος! Προκαλούν την κοινωνία και την εξωθούν πέρα από τα όρια της ανοχής. Μήπως έχουν σκοπό να τη φτάσουν στο σημείο, πέρα από το οποίο δεν έχει γυρισμό; 

Μήπως έχουν σκοπό να μετατρέψουν το νερό σε αίμα;

Αγρεύων εξ Αγριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου