Κώστας Γιαννιώτης


Ο Κώστας Γιαννιώτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο, όπου και τελείωσε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δουλεύοντας ταυτόχρονα στο περίπτερο του πατέρα του, που ήταν ανάπηρος του αλβανικού Μετώπου.

Έχασε ολόκληρη την οικογένειά του όταν ήταν 19 ετών.

Πήρε το πτυχίο του δασκάλου το 1969 και πριν διοριστεί (με το πτυχίο στην τσέπη) εργάστηκε σαν αχθοφόρος, βοηθός μπετατζή, σερβιτόρος, αποθηκάριος, βοηθός διακοσμητή, μεταφορέας, ιδιωτ. υπάλληλος σε κατάστημα κ.ά.

Το 1971 διορίστηκε σε ιδιωτικό σχολείο και έγινε αντιπρόσωπος του σχολείου του στο Σύλλογο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Αθήνας Πειραιά (ΣΙΕΛ).

Το Πολυτεχνείο (1973) ήταν η αιτία αφύπνισής της οργής εναντίον του φασισμού -και του συστήματος που τον γεννά– αλλά και της υποχρέωσης για αγώνα για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Από το 1980 εργάστηκε (μέχρι τη συνταξιοδότησή του, το 2008) στο ιδιωτικό σχολείο "Εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ".

Από το 1980 μέχρι το 1991 εκλεγόταν στο προεδρείο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) και αντιπρόσωπός της σε συνέδρια της ΓΣΕΕ.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Από το 2010, μέχρι και σήμερα, δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση της αφύπνισης του ελληνικού λαού και της κινητοποίησης όλων των δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων του τόπου μας, με σκοπό τη σύμπηξη ΜΕΤΩΠΟΥ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

 Αναρτήσεις στο ιστολόγιο "Δρόμος ανοιχτός"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου