Δεν είναι αστείο, είναι τραγικό ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Τελικά αν το καλοσκεφτούμε, το πρόβλημα στην Ελλάδα, είναι μαθηματικής φύσης. Και βρίσκεται μέσα σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους που μετατρέπει το 40% (που είναι στην πραγματικότητα 20% περίπου) σε 1% άντε 2 ή 3%.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ψηφίστηκε από το 40%(όσων ψήφισαν), και εξυπηρετεί το 1-3% , πολιτικών φίλων , διαπλεκομένων, βολεμένων , πολιτικών οπορτουνιστών και μιας λούμπεν απολιτίκ μερίδας του πληθυσμού.

Δεν εξηγείται αλλιώς, όταν σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης που εντείνεται λόγω του κορονοϊού και της καραντίνας, με καλπάζουσα ανεργία, με λουκέτα σε χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις, ο Πρωθυπουργός ανακοινώνειι επιδοτήσεις για ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Ή βρίσκεται στον κόσμο των ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων και νομίζει ότι κυβερνά την Ελβετία ή ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και θεωρεί ότι εκτός από τα ναρκωμένα ζόμπι που τον ψηφίζουν , θα ''τσιμπήσει'' και μερικούς ακόμα, τολμηρούς ψηφοφόρους.

Η όλη ιστορία βρίσκεται στα όρια της παράνοιας, από την στιγμή που ακόμα και εργαζόμενοι-άνεργοι που ζουν με επιδόματα, εγκλωβισμένοι στο σύνδρομο της Στοκχόλμης, αδυνατούν να συλλάβουν την ειρωνία και τον χλευασμό στην κοινωνία, από τον πλέον αμοραλιστή πρωθυπουργό έχει περάσει από την χώρα.

Να μην ξεχάσουμε και την προτροπή προς επιχειρήσεις, να εγκατασταθούν στις περιοχές όπου θα κλείσουν τα λιγνιτορυχεία, με αστεία φορολογικά κίνητρα. Φυσικά και δεν θα υπάρξει ανταπόκριση, αλλά ο τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, θα έχει πετάξει το μπαλάκι ,από την στιγμή που αυτός έκανε το καθήκον του (αφού έχει πετάξει στον δρόμο χιλιλαδες οικογένειες , αλλά οι επιχειρήσεις....δεν ανταποκρίθηκαν).

Περιμένουμε τις νέες εξαγγελίες για επιδοτούμενα ταξίδια στον Άρη ...
Δεν είναι αστείο, είναι τραγικό ...


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου