Αυτοί δεν ανήκουν στο έθνος των Ελλήνων!

 

Του Γιάννη Αθανασιάδη

Επειδή βλέπω απλούς ανθρώπους να αναφέρονται με θαυμασμό για κάποιους προβεβλημένους της οικονομικής ελίτ, φτάνοντας στο σημείο να θεωρούν ότι αυτοί είναι πατριώτες, ικανοί και άριστοι ώστε να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας. 

Να ξεκαθαρίσουμε ότι : 

Οι ολιγάρχες, οι κεφαλαιοκράτες και γενικά οι "ελίτ", δεν μπορούν να αποτελούν αλληλέγγυο σύνολο με το λαό διότι δεν έχουν κοινά συμφέροντα.

Δεν έχουν την ίδια πολιτισμική φυσιογνωμία και ψυχοσύνθεση διότι με επιλογή τους δεν θέλουν να μοιάζουν με το λαό ούτε επιτρέπουν στο λαό να μοιάζει με αυτούς. 

Είναι οι εκμεταλλευτές του λαού και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αυξάνουν τα κέρδη τους και την εξουσία τους απάνω στο λαό.

Υποκρίνονται ότι αγαπούν το έθνος και την πατρίδα γιατί υπάρχουν πολλά χάπατα που τους πιστεύουν και θαυμάζουν στα περιοδικά και τις τηλεοράσεις, τα σουαρέ τους με τους πανάκριβους στολισμούς, τα αμύθητης αξίας κοσμήματα και ρούχα τους και τα εξωτικά φαγητά τους, που απολαμβάνουν από τον κλεμμένο ιδρώτα και αίμα του λαού.

Αυτοί λοιπόν ΔΕΝ ανήκουν στο έθνος των Ελλήνων!

Και όσοι τους υπηρετούν είτε λέγονται πολιτικοί είτε λέγεται "σύστημα", Είναι προδότες του έθνους.

Εθνική ανεξαρτησία σημαίνει όχι μόνο απαλλαγή από τον ξένο παράγοντα αλλά και από την αντεθνική ελίτ των ολιγαρχών και του κεφαλαίου!


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου