Αιολική ενέργεια: η μεγάλη αισχροκέρδεια



"Είναι ώρα για τον Γαλλικό λαό, τους πολιτικούς και τους οικολόγους που παραμένουν έντιμοι, να θέσουν ένα τέλος στο τερατώδες αυτό φαινόμενο οι συνέπειες του οποίου σύντομα θα είναι μη αντιστρέψιμες."
Greek subtitles by PAN CRETAN NET AGAINST INDUSTRIAL RSE.
_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Αγρεύων εξ Αγριάς

3 σχόλια :

  1. Σε καμία περίπτωση μία ανεμογεννητρια δεν καταναλώνει περισσότερο από αυτό που παράγει.
    Κάθε μορφή παραγωγής ενέργειας ενέχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα.
    Το βίντεο ξεκινά να εξετάζει τις τουρμπίνες από ενεργειακή σκοπιά και καταλήγει στη διαφθορά διότι μαλλον δεν είχε και πολλά να παραθέσει ως ενεργειακά μειονεκτήματα...Ασφαλως και κάποιοι θα προβληθούν από την ύπαρξη των γεννητριων όπως άλλωστε στη Πτολεμαΐδα πεθαίνουν όλοι από τα 60...κατι μου λέει ότι οι χορηγοί του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ θίγονται οικονομικά.
    Υ.Γ: Αν παρατηρήσατε στο βίντεο όποτε δείχνει ανεμμογενητρια βάζει γκρίζο φίλτρο και κατάλληλη μουσική...κατα τα άλλα μιλά για χειραγώγηση...ξυπνατε γιατί κοιμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά δεν παρατηρώ καμιά σκοπιμότητα στην παρουσίαση των εικόνων κ στη μουσική επένδυση.Το φόντο είναι φυσιολογικά ο ουρανός,γαλάζιος ή συννεφιασμένος κ διάφορα τοπία.Η μουσική μπαίνει όποτε δεν ακούγονται λόγια.Τα επιχειρήματα σχετικά με τα μειονεκτήματα των ανεμογεννητριών τα έχω ακούσει κ άλλες φορές.Είναι πολύ λογικά κ πειστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα όμως κ αν υπήρχε πρόθεση στην επιλογή του φόντου κ της μουσικής,είναι θέμα έκφρασης κ σαν τέτοιο,απόλυτο δικαίωμα του δημιουργού.Αλοίμονο,αν ήταν να χειραγωγούμαστε από τέτοια πράμματα! Μιαν ορισμένη κριτική ικανότητα πρέπει να τη διαθέτει κ ευτυχώς τη διαθέτει ο άνθρωπος.Σε πείσμα αυτών που θέλουν να λέγουνται κ να παρουσιάζουνται μόνον όσα συμφέρουν τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή