Όταν Καταστρέφουν τον Τόπο σου και Σκυλεύουν τους Νεκρούς σου, η Ανταρσία Επιβάλλεται


Του Γιάννη Περάκη

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι αυτή η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα πάνω από το μπόι της. Θέλετε τα μέτρα που αποφασίζει, θέλετε το πολιτικό της IQ, θέλετε η ανικανότητα της, έχει καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για την πατρίδα μας.

Μέσα σε οκτώ μήνες κατάφερε:

Η παιδεία να οπισθοδρομήσει στο 1973, με την θρησκοληψία που διακρίνει την υπουργό παιδείας. Επίσης η ένταση της καταστολής, να αυξηθεί με την καταπάτηση του ασύλου των πανεπιστημίων, με εντολή του παρασημοφορημένου από το FBI, σερίφη, του υπουργού καταστολής. Με τελευταίο κρούσμα τον ασφαλίτης που τόλμησε να σημαδέψει ένα παλικάρι φοιτητή εντός της ΑΣΟΕΕ.

Όταν σου Καταστρέφουν τον Τόπο σου

Η επίταξη εκτάσεων σε νησιά για την δημιουργία «κλειστών δομών φιλοξενίας». Νησιά ονομαστά για την ομορφιά τους όπως η Χίος, η Μυτιλήνη, θα γίνουν τα νέα Μακρονήσια, με τους κατοίκους να καταστρέφονται οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά. Οι τόποι τους θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Όταν Σκυλεύουν τους Νεκρούς σου

Όταν η Ελλάδα στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο οι απώλειες της ανέρχονταν σε 83.000 στρατιώτες και 715.0002 πολίτες, το να το ξαναζείς δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης με την περιουσία των απογόνων σου αποτελεί σκύλευση και ύβρι στους νεκρούς σου.

Όλα αυτά από μια κυβέρνηση του 23% των εγγεγραμμένων, η οποία στερείται νομιμοποίησης. Βρίσκεται στην εξουσία ελέω καταπάτησης του Συντάγματος και της καταστολής.

Πολίτες εναντίον Στρατού για πρώτη φορά μετά το 1974

Η ξεφτίλα τους τα γεγονότα με Πολίτες εναντίον Στρατού για πρώτη φορά μετά το 1974 στη Μυτιλήνη. Θλιβερές οι εικόνες που φθάνουν σε όλο τον κόσμο από την Μυτιλήνη. Εξαγριωμένοι κάτοικοι που αντιμετωπίζουν τώρα τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ πετροβολούσαν τα μηχανήματα του Στρατού που έλαβαν τη διαταγή να ξεκινήσουν εργασίες για την διαρρύθμιση νέας κλειστής δομής για τους πρόσφυγες.

Τότε η Ανταρσία Επιβάλλεται

Αλήθεια εσύ ως Έλληνας πολίτης αυτής της κατεστραμμένης και λεηλατημένης χώρας τι θα πράξεις; Θα τους ανεχτείς άλλο προξενώντας μεγαλύτερη ζημιά ή «θα μας αναγκάζουν να ζούμε στα σκατά και τώρα μας παίρνουν και τα σκατά;» Ε, όχι!

Πηγές:

1. Βικιπαίδεια

2. Μελ Μπρουκς, Αμερικανός κωμικός & σκηνοθέτης

Πηγή: Η ΣΦΗΚΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου