Ελληνικό: Κυβερνητική φιέστα με μπουλντόζες στην υπηρεσία του Λάτση

Έναρξη εργασιών του ξεπουλήματος με τον πρωθυπουργό με κράνος και εργατικό γιλέκο - «Κόντρα» με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι καλύτερος στην εξυπηρέτηση των Λάτσηδων

Με υπερηφάνεια για το ξεπούλημα, με ύμνους στην ιδιωτική πρωτοβουλία (στους Λάτσηδες που θα κάνουν μπίζνες με τη χρηματοδότηση του ελληνικού λαού), με επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που φόρεσε κράνος και εργατικό γιλέκο η κυβέρνηση σήμερα παίζει το χαρτί έναρξη εργασιών στο Ελληνικό. 

«Όλο το κυβερνητικό επιτελείο, εργάστηκε με επιμονή και υπομονή για να ξεπεράσουμε πολλές νομικές και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που κληρονομήσαμε από το παρελθόν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στον υπουργό Ανάπτυξης ‘Αδ. Γεωργιάδη, στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κ.α 

Ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να εμφανίσει την απόλυτη παραχώρηση δημόσιας περιουσίας στο κεφάλαιο, ισχυρίστηκε ότι η άλλη αντίληψη για το Ελληνικό «ήθελε τον χώρο ένα τεράστιο πάρκο, λαχανόκηπο, τελικά μια αντίληψη αδράνειας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ η μόνη κριτική που είχε να κάνει είναι ότι έγινε μια ολόκληρη φιέστα για να γκρεμιστούν πέντε κτίρια. Τι άλλο να πει; Ο κυβέρνηση του άλλωστε (σε μια από τις δεκάδες κωλοτούμπες) έβαλε γερά θεμέλια στο ξεπούλημα. «Εγκαίνια Μητσοτάκη για να γκρεμίσει το δημόσιο πέντε κτίρια στο Ελληνικό – Για τα υπόλοιπα 900 βλέπουμε», έγραψε στο twiiter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Ο… «μπουλντόζας» του Ελληνικού, Άδ. Γεωργιάδης, απάντησε «Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γι’ αυτό». Με λίγα λόγια, ανταγωνισμός για το ποιος είναι ο καλύτερος του ξεπουλήματος του Ελληνικού. 

Πάντως, για να γνωρίζουμε γιατί γίνεται όλο αυτό, υπενθυμίζουμε ότι αρχές Φεβρουαρίου η Lamda Development S.A. ενημέρωσε το «επενδυτικό κοινό» ότι υπέγραψε με τις Τράπεζες Eurobank και Πειραιώς «τους βασικούς επιχειρηματικούς όρους κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού» «με σκοπό τη χρηματοδότηση του έργου του Ελληνικού»!

Το «επενδυτικό κοινό» για την Lamda Development του «επενδυτή» Λάτση, ο οποίος δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του, είμαστε όλοι εμείς που ανακεφαλοποιήσαμε τις τράπεζες (διάβαστε σχετικά εδώ: Οι τράπεζες που ανακεφαλοποίησες εσύ …δανείζουν την «επένδυση» του Λάτση – του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου).

Ο πολυδιαφημισμένος «επενδυτής», ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι την πρώτη 5ετία του έργου θα επενδύσει 1,07 δισ. ευρώ, τα έχει ήδη εξασφαλίσει ήδη! Μάλιστα οι τράπεζες του έδωσαν και σχετική εγγυητική επιστολή ώστε να αποπληρώσει τη δόση στο ΤΑΙΠΕΔ που αποτελεί το τίμημα για το ξεπούλημα του φιλέτου του Ελληνικού!

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο;
  Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή το Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
  WhatsApp: +447903159998
  Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή