Στην αναμονή ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Ζούμε όλοι την φάση της αναμονής. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο:

- Η ύπέρκομψη Μαρέβα περιμένει την φθινοπωρινή collection που θα λανσάρει

- Ο σύζυγος της, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Πρωθυπουργός, ευρισκόμενος μονίμως σε θερινές διακοπές και σε συναθροίσεις άνευ μάσκας, καθότι διαθέτει ανοσία, περιμένει την χειμερινή περίοδο των διακοπών και κάποιες στιγμές ασχολείται επιδερμικά με τα προβλήματα του τόπου.

- Το ζεύγος Πατούλη, περιμένει την νέα φωτογράφιση επίδειξης πλούτου και γελοιότητας κάπου στα χιόνια

- Ο Χαρδαλιάς, περιμένει την επόμενη καταστροφή, για να δείξει το πόσο ''μάτσο'' μάγκας είναι

- Κυβέρνηση και τύπος, περιμένουν το νέο σενάριο , στο οποίο θα κατηγορείται συλλήβδην ο Ελληνικός λαός, χωρίς ηλικιακούς προσδιορισμούς, για τα πάντα. Γιατί παντρεύεται, βαφτίζει τα παιδιά του, κάνει διακοπές, γιατί περπατά, γιατί αναπνέει.

- Ο λαός περιμένει, να αλλάξουν ως δια μαγείας τα πράγματα προς το καλύτερο, έχοντας εμπιστοσύνη σε αυτούς που δυσχεραίνουν την ζωή του, αφού έτσι τους ορμηνεύει η μιντιακή προπαγάνδα

- ΚΙ εγώ περιμένω , μάταια έως τώρα, ένα γενικό blackout διαρκείας, που θα σιγήσει τα MME και ο κόσμος θα ξυπνήσει από τον λήθαργο και θα αρχίσει να αντιδρά.

Στο μεταξύ περιμένω το λεωφορείο, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι φίσκα ως συνήθως και θα με κατηγορήσουν και γι αυτό, οι κυβερνώντες, τα παπαγαλάκια και οι εισαγγελείς του διαδικτύου.

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου