Στην αναμονή ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Ζούμε όλοι την φάση της αναμονής. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο:

- Η ύπέρκομψη Μαρέβα περιμένει την φθινοπωρινή collection που θα λανσάρει

- Ο σύζυγος της, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Πρωθυπουργός, ευρισκόμενος μονίμως σε θερινές διακοπές και σε συναθροίσεις άνευ μάσκας, καθότι διαθέτει ανοσία, περιμένει την χειμερινή περίοδο των διακοπών και κάποιες στιγμές ασχολείται επιδερμικά με τα προβλήματα του τόπου.

- Το ζεύγος Πατούλη, περιμένει την νέα φωτογράφιση επίδειξης πλούτου και γελοιότητας κάπου στα χιόνια

- Ο Χαρδαλιάς, περιμένει την επόμενη καταστροφή, για να δείξει το πόσο ''μάτσο'' μάγκας είναι

- Κυβέρνηση και τύπος, περιμένουν το νέο σενάριο , στο οποίο θα κατηγορείται συλλήβδην ο Ελληνικός λαός, χωρίς ηλικιακούς προσδιορισμούς, για τα πάντα. Γιατί παντρεύεται, βαφτίζει τα παιδιά του, κάνει διακοπές, γιατί περπατά, γιατί αναπνέει.

- Ο λαός περιμένει, να αλλάξουν ως δια μαγείας τα πράγματα προς το καλύτερο, έχοντας εμπιστοσύνη σε αυτούς που δυσχεραίνουν την ζωή του, αφού έτσι τους ορμηνεύει η μιντιακή προπαγάνδα

- ΚΙ εγώ περιμένω , μάταια έως τώρα, ένα γενικό blackout διαρκείας, που θα σιγήσει τα MME και ο κόσμος θα ξυπνήσει από τον λήθαργο και θα αρχίσει να αντιδρά.

Στο μεταξύ περιμένω το λεωφορείο, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι φίσκα ως συνήθως και θα με κατηγορήσουν και γι αυτό, οι κυβερνώντες, τα παπαγαλάκια και οι εισαγγελείς του διαδικτύου.

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |.

  Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή