Γάζα: Ο Μπάιντεν ζητάει συγκάλυψη της Γενοκτονίας


Ο ισραηλινός στρατός εξακολουθεί να βομβαρδίζει νοσοκομεία, ασθενοφόρα, σκηνές και κοντέινερς όπου βρίσκονται άμαχοι Παλαιστίνιοι, μικρά παιδιά και γυναίκες, κι αυτό παρά τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου και την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Χειρότερη όμως κι από το έγκλημα είναι η συγκάλυψή του. Σύμφωνα με το Reuters (@Reuters) «Οι ΗΠΑ πιέζουν το TikTok, το Meta και το X να κατεβάσουν τις αντισημιτικές* αναρτήσεις, αναφέρει το Bloomberg News http:// reut.rs/4bSeXMS». Οι αναρτήσεις πλέον στο διαδίκτυο για τη Γενοκτονία των Παλαιστινίων είναι ελάχιστες,

Γι’ αυτό Νετανιάχου και Μπάιντεν είναι συνένοχοι στο φρικτό έγκλημα της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων.

Γι’ αυτό διαδώστε, σπάστε τη λογοκρισία και τη συγκάλυψη, δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα…

* (σ.σ. οποιαδήποτε κριτική στα εγκλήματα του Ισραηλινού στρατού χαρακτηρίζεται ‘αντισημιτισμός’) 

Όπως γράψαμε στο artinews.gr για τον Πρίμο Λέβι: «…Η εξέλιξη του κράτους του Ισραήλ, ειδικά μετά το 1982, κατέθλιψε τον Λέβι. Αυτός που προσέφερε το αίμα του για τους πληγωμένους ισραηλινούς του πολέμου των έξι ημερών, το 1967, καταδικάζει τώρα με κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή των ομοεθνών του στον Λίβανο. Η ρομαντική εικόνα, που τροφοδοτούνταν από τους σοσιαλιστές Εβραίους του 19ου αιώνα, για το κράτος του Ισραήλ έχει διαψευστεί πλήρως. Η δισχιλιετής οδύσσεια των Εβραίων -μαρτύρων αντί για τη «χώρα της επαγγελίας» κατέληξε κατά ειρωνικό τρόπο σε μία άτεγκτη πολεμική μηχανή.» Αυτό είναι σήμερα το Ισραήλ μια άτεγκτη-φονική μηχανή.

Πηγή: artinews.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου