Ο οικονομικός εφιάλτης συνεχίζεται με εκπρόθεσμες (ν)τροπολογίες φτωχοποίησης των Ελλήνων

Του Μιχάλη Χαιρετάκη

Σε ένα νομοσχέδιο άσχετο, κατατέθηκαν εκπρόθεσμες (ν)τροπολογίες φτωχοποίησης των Ελλήνων. Σχεδόν οι μισές σελίδες αφορούν τους κανονισμούς των πλειστηριασμών και οι υπόλοιπες τις μειώσεις σε συντάξεις, τα εργασιακά και το φορολογικό.

Οι (ν)τροπολογίες αυτές ακροβατούν στα όρια της νομιμότητας και για το σκοπό αυτό επικαλούνται ανάλογες καταστάσεις για να μην κριθούν αντισυνταγματικές.

Διαβάζοντας τα κείμενά τους το σίγουρο είναι ότι θα ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις , ενώ τα όποια οφέλη θα προέρχονται από τις περικοπές των συντάξεων (αυτό που λένε με περίσσιο θράσος, μέτρα-αντίμετρα) Για να μην υπάρξει πραγματική γενοκτονία, να πεθαίνει ο κόσμος από έλλειψη τροφής και υγειονομικής περίθαλψης, ξαναμοιράζουν τα χρήματα κόβοντας από τις συντάξεις.

Αυτό που σίγουρα χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης είναι από τη μια διαρρέουν ότι δε θα εφαρμόσουν τα μέτρα γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά των δανειστών και από την άλλη να συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να φέρνουν προς ψήφιση νέες (ν)τροπολογίες...







Πηγή: freepen

ilias.alexandris

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου