Αχ Αυτοί Οι Παλιοεθνικιστές...


Σχολιάζει ο Κλεισθένης.

Ολόκληρο το δυτικό μπλόκ έπεσε με μανία πάνω σε έναν ανίσχυρο λαό για να τον αναγκάσει να ψηφίσει "Ναι" στο χθεσινό δημοψήφισμα.

Η Ε.Ε με προεξάρχοντες τους Μέρκελ και Μακρόν, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και άλλοι παρατρεχάμενοι έφαγαν τα "λυσσακά" τους για την υπερψήφιση του "Ναι".
Όλοι έσπασαν τα μούτρα τους, οι σκοπιανοί απείχαν απ' το γελοίο δημοψήφισμα.
Φταίνε οι παλιοεθνικιστές που αριθμούν στα σκόπια το 68%.
Αντίστοιχα στην Ελλάδα το 70% και πλέον διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών. Κι αυτοί παλιοεθνικιστές.

Πήξαμε στους προδότες παλιοεθνικιστές και στα δύο κράτη.
Το τι θα ακούσουμε από αύριο στα κανάλια της "συμφοράς" δεν θα περιγράφεται.
Το ηχηρότατο "χαστούκι" στον Ζάεφ ακούστηκε μέχρις εδώ.
Περιμένουμε κάτι ανάλογο και για τον Τσίπρα.
Θα τους μείνει η πρόταση για βραβείο Νόμπελ.
Για τον Κοτζιά δεν ξέρω ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον, ίσως συνοδοιπορήσει με τον Τόσκα, μιας και είναι και οι δύο στο "Πράττω".

Οι Αλβανοί των σκοπίων με μεγάλη πλειοψηφία ψήφισαν "Ναι" στο δημοψήφισμα ενώ οι Σλάβοι απείχαν και όσοι τυχόν ψήφισαν έριξαν στην κάλπη ένα ηχηρότατο "Όχι".
Ο Καμμένος πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ελπίζοντας ότι θα διασωθεί πολιτικά. Αμ δε, θα τον φάει κι αυτόν η "μαρμάγκα" που λένε και στο χωριό μου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, μάλλον θα περάσει αλλά πραξικοπηματικά και με ανταλλάγματα κάτω απ' το τραπέζι. Ας είναι καλά οι "δημοκράτες" δυτικοί.  Θα επιδιώξουν να  κυρωθεί η συμφωνία και από τα δύο κράτη. ΅Εδώ έκαναν, ελέω Τσίπρα, το "Όχι" του Ελληνικού λαού "Ναι", θα διστάσουν  μπροστά στο "Όχι" έστω και δια της αποχής των σκοπιανών;

Υπάρχει όμως και η περίπτωση να αναμειχθούν περισσότερο οι Ρώσοι, οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι. Ίσως τότε τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζουν οι "δημοκράτες" δυτικοί. Μην ξεχνάμε και τον σουλτάνο.
Ίδωμεν...

Πηγή: Ιδεοπηγή

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου