Ο Μακρόν πούλησε αεροπλάνα στην Ελλάδα και παζαρεύει με τον Ερντογάν αντιαεροπορικά συστήματα


Με την Τουρκία να μην έχει ακόμη ενεργοποιήσει τους ρωσικούς S-400, ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίζεται να επανήλθε εκ νέου στο ζήτημα συμπαραγωγής συστημάτων SAMP/T.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, σε ωριαία τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Γάλλο ομόλογο του Εμανουέλ Μακρόν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανήλθε ξανά στο ζήτημα της συμπαραγωγής των συστημάτων SAMP/T της εταιρίας Eurosam.

Ο Γάλλος Πρόεδρος απάντησε λέγοντας ότι η Τουρκία θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνίσει τους στόχους της στη Συρία, προτού εξεταστεί η πρόταση Ερντογάν, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο Γάλλο αξιωματούχο.

Η προσέγγιση Ερντογάν, μαζί με τα επανειλημμένα αιτήματα προς τις ΗΠΑ για συστήματα Patriot, δείχνει ότι η Άγκυρα συνεχίζει να «κάνει παιχνίδι» με τους ΝΑΤΟικούς συμμάχους της, κι όχι μόνο με την Ρωσία, σε μια περίοδο που πρωταγωνιστεί στις εντάσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Μακρόν αφού πρώτα έσπρωξε πολεμικά αεροπλάνα στην Ελλάδα – πουλώντας «φιλία» και «στήριξη» – τώρα ετοιμάζει νέες μπίζνες με την Άγκυρα (μάλιστα με αντιαεροπορικά συστήματα, γιατί τα αεροπλάνα πρέπει να τα χτυπούν πύραυλοι!!!) που μέχρι χτες την εμφάνιζε …εχθρό! 

Εξάλλου το μόνο όρο που έθεσε σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η στάση της Τουρκίας στη Συρία όπου τα γαλλικά μονοπώλια έχουν μεγάλα συμφέροντα… Αυτά για όσους τρέφουν πουλούν «φούμαρα» πέρι δήθεν ενδιαφέροντος της Γαλλικής κυβέρνησης για τα κυριαρχικά δικαιώματα και συμφέροντα της Ελλάδας. 

Με λίγα λόγια «δουλειές» να γίνονται. Οπλικά συστήματα να πωλούνται για να βγάζουν κέρδη οι πολυεθνικές.  Στους λαούς θα στείλουν το λογαριασμό και άμα χρειαστεί θα επιστρατεύσουν τα παιδιά του για την πρώτη γραμμή των …«σφαγείων» τους.

Πηγή : ημεροδρόμος

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή