Το σάπιο βασίλειο του τρόμου!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Μέσα στον ορυμαγδό και τον πανικό που άπλωσε πάνω από τον πλανήτη, η διεθνής αριστοκρατία του χρήματος, κρύβει προσεχτικά και με επιμέλεια την καταγωγή της, όπως ακριβώς κρύβει και την καταγωγή του παγκόσμιου ‘’τρομοκράτη’’. Του κορονοϊού!

Λέτε να είναι νέο φρούτο, ψυχολογικής χειραγώγησης των κοινωνιών, ο φόβος;
Λέτε να είναι καινούριο φρούτο ο στόχος της Παγκοσμιοποίησης;
Λέτε να μην έχουν –και τα δυο- σχέση με τους μεγιστάνες του πλούτου, που εδώ και δεκαετίες έχουν ξαμολήσει τις ‘’φιλάνθρωπες’’ ΜΚΟ τους στα πέρατα του πλανήτη να εδραιώσουν το δρόμο της διάλυσης των εθνικών κρατών;

Όλα τα παραπάνω είναι προγραμματισμένα εδώ και πολλές δεκαετίες!
Τόσες που πλησιάζουν τον αιώνα!
Σωτήριον έτος 1923 είχαμε όταν ένας απίθανος τύπος, αγνώστου εθνικότητας και προελεύσεως (από μητέρα Γιαπωνέζα, μογγολοχαζάρικης καταγωγής, και πατέρα Αυτριακό αλλά όχι γηγενή)!  Το όνομα του ‘’κυρίου’’ αυτού είναι Richard Nikolaous von Coudenhove – Kakergi (Ράιχαρντ Νικολάους φον Κούντενχοφ - Καλέργκι) και πολιτογραφημένος ως Αυστριακός περιδιάβαινε τα πανεπιστήμια της Ευρώπης δίνοντας διαλέξεις και ιδρύοντας κλειστές λέσχες με το συμβολικό όνομα... ‘’Πανευρώπη’’!!
Ομότιτλο και το βιβλίο που συνέγραψε, το 1923. 
Ας δούμε μερικά αποσπάσματα του βιβλίου του, που έγινε το ευαγγέλιο της σημερινής Ε.Ε. 
Ναι! Της ΕΕ των... αξιών, της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ευημερίας, της δικαιοσύνης... και βάλε!

‘’Η πανευρωπαϊκή προστασία των μειονοτήτων, αφαιρεί τη σημασία των κρατικών συνόρων. Τα σύνορα των κρατών θα είναι σύνορα νομών ή διοικήσεων και δεν θα έχουν καμία σημασία’’. 
(Σας θυμίζει κάτι από την παράδοση της προεδρίας Μπενάκη στον Παπούλια;)

Πάμε παρακάτω...
‘’Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές φυλές και τάξεις θα πέσουν θύματα, λόγω της κατανίκησης και εηαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών, με την ποικιλία, πολυμορφία των προσωπικοτήτων’’.

‘’Πάσα εθνική προπαγάνδα κατά άλλου έθνους θα τιμωρείται αυστηρότατα ως προδοσία κατά της ίδιας της Ευρώπης’’.

‘’Στην Ευρώπη θα ομιλούνται όλες οι εθνικές γλώσσες, αλλά για τεχνικούς λόγους τα ευρωπαϊκά κράτη θα διδάσκουν στα σχολεία την αγγλική γλώσσα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ’’ (τα κεφ. από το συντ.).
(Σας θυμίζει κάτι από την προσπάθεια της Διαμαντοπούλου, όταν την είχαν υπουργό Παιδείας;)

Και τώρα πάμε στα καλύτερα...

‘’Να κλείσουν οι βιομηχανίες της περιφέρειας γιατί έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής’’.
(Το νιώσαμε στο πετσί μας)

‘’...πρέπει να γίνει συγχώνευση των λαών της Ευρώπης, είτε οικιοθελώς είτε βιαίως’’ (sic).

‘’Όσο η πείνα και η δυστυχία αυξάνουν στην Ευρώπη, τόσο οι λαοί της θα αναγνωρίζουν την ανάγκη μιας ενιαίας οικονομικής πολιτικής και ευχαρίστως θα θυσιάζουν μέρος των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων για να απαλλαγούν του λιμού και της χρεοκοπίας’’.

Τα επιχείρησε ο Αδόλφος και απέτυχε, από την πάλη και τις θυσίες των λαών!
Επαναλαμβάνουν το πείραμα και τώρα χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, εκτός από την ανοιχτή κήρυξη (ένοπλου) πολέμου!
Ο οικονομικός και ψυχολογικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη.

Και να μην ξεχνάμε πως κάθε δυο χρόνια η ΕΕ βραβεύει δυο πολιτικούς με βραβείο που έχει το όνομα αυτού του κυρίου. Το βραβείο... Φον Κούτενχοφ, από το 2000 και μετά το πήραν η Angela Merkel, ο πρώην πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Van Rompuy και ο πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga!

Όμως... 
Αυτά, για μερικούς, δεν είναι αρκετά για να δώσουν απάντηση στο σημερινό εφιάλτη που ζουν!
Ας δούμε όμως και τη σημερινή κατάσταση και τους σκοπούς –των Παγκοσμιοποιητών- που εξυπηρετεί!
Ούτε κι αυτό είναι κάτι που το σκέφτηκαν την τελευταία στιγμή!
Άλλωστε το αποκάλυψε ο υπαρχηγός του Χίτλερ, ο Χέρμαν Γκαίρινγκ, στη δίκη της Νυρεμβέργης,  αναλύοντας την τύφλωση που υπέστησαν οι Γερμανοί πολίτες απέναντι στο ναζισμό και τις θηριωδίες του: 
‘’Πρώτα σπέρνεις την αμφιβολία, εν συνεχεία χρησιμοποιείς το φόβο, ακολουθεί η χειραγώγηση και στο τέλος επιτυγχάνεται ο στόχος’’ αναλύοντας την τύφλωση που υπέστησαν οι Γερμανοί πολίτες απέναντι στο ναζισμό και τις θηριωδίες του! 

Αλλά μιας και μιλήσαμε για χειραγώγηση των κοινωνιών, και μιας και είναι καθ`όλα επίκαιρο, ας πάμε και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, κι ας δούμε τι έλεγε το 1948 (!) σε υπόμνημά του κάποιος Τσίσχολμ (στενός συνεργάτης και φίλος του Ροκφέλερ, που έγινε ο πρώτος πρόεδρος του ΠΟΥ)- (κοίτα κάτι συμπτώσεις με αυτούς τους προέδρους του ΠΟΥ)!!
‘’Για να εγκαθιδρύσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να αποβάλουμε από τη συνείδηση των ανθρώπων την προσωπικότητά τους, την προσκόλλησή τους σε οικογενειακές αξίες, τον εθνικό πατριωτισμό και τα θρησκευτικά δόγματα. Η εξάλειψη των εννοιών ‘’αλήθεια’’ και ‘’ψέμα’’ που αποτελούν τη βάση για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, η υποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην εμπειρία των μεγαλύτερων με την ορθολογιστική σκέψη. Αυτοί είναι οι απώτεροι στόχοι, που θα πρέπει να επιτευχθούν για την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς’.’

Το 1974, υπόμνημα της Εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, αναφέρει τα παρακάτω:
"Η πολιτική στον τομέα του παγκόσμιου πληθυσμού καθίσταται πολύ σημαντική για την εξυπηρέτηση των οικονομικών μας συμφερόντων. 
Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες κοινωνικές και ψυχολογικές προϋποθέσεις για τη δήθεν αυθόρμητη μείωση της γεννητικότητας...’’.

Αν συνδυάσουμε  αυτές –και μόνο- τις ελάχιστες πληροφορίες, αρχίζουμε να βλέπουμε πιο καθαρά το τι επιδιώκουν με το βασίλειο του τρόμου που επιχειρούν να εγκαθιδρύσουν, σαν μόνιμο χαρακτηριστικό της ζωής μας!

Έχουν κηρύξει ανηλεή πόλεμο κατά των κοινωνιών, παγκοσμίως.
Στον τόπο μας ο πόλεμος αυτός παίρνει άλλες διαστάσεις, αφού είναι γνωστό ότι οι επιστάτες του αφεντικού ή τα watch dogs του αφεντικού είναι πιο φανατικά κι από το ίδιο το αφεντικό!  



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου