Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές


Το πανεπιστήμιο μας τελεί υπό κατάληψη από την κυβέρνηση 

Μπήκαμε στη σχολή μας, τον φυσικό χώρο της ιδιότητας μας,  μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας. Δίχως γιατί και πώς. Αυτό πλέον εύκολα το απαντά κανείς στις μέρες μας βλέποντας τις βαθιά αντισυνταγματικές κινήσεις της κυβέρνησης. 

Δεν είναι μόνο το νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη για την Παιδεία, είναι και η ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης  Μητσοτάκη  απέναντι στον λαό εν μέσω της πανδημίας, την οποία διαχειρίζονται  λαμβάνοντας εγκληματικές αποφάσεις. 

Με πίστη στις αξίες της ελευθερίας και αντιλαμβανόμενοι τα κοινά αισθήματα αγανάκτησης και καταπίεσης και  επωμιζόμενοι την ευθύνη της δημιουργίας ενός Κέντρου Αγώνα στο κτήριο της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου καλούμε:  

  • Tην τοπική κοινωνία (εργαζόμενους-ες,  μαθητές-τριες, εκπαιδευτικούς) να συμμετάσχει στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (8/2/2021) στον προαύλιο χώρο της σχολής στις 12:00 το μεσημέρι με σκοπό την συνδιαμόρφωση και την υλοποίηση δράσεων τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις. 
  • Τους Φοιτητικούς Συλλόγους όλης της χώρας, να προβούν σε αντίστοιχες δραστικές κινητοποιήσεις με σκοπό την πλαισίωση ενός ευρύτερου εξεγερσιακού φοιτητικού κινήματος. 
  • Εργατικά σωματεία και συλλογικότητες να συνδράμουν στον αγώνα.   

https://fb.watch/3wP9EUBWb-/

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

Φ.Σ. Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου 

E-mail επικοινωνίας: kalwn_texnwn_naupliou@hotmail.com

Πηγή: Φ.Σ. Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου 

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου