Μαφιόζικες εκτελέσεις και η ψεύτικη πολιτική ''Νόμοs και Τάξη''

 

Του Σπύρου Σουρμελίδη 

Η δολοφονία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής, είναι μια εικόνα της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι έχει επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη. Η Αστυνομία επι κυβέρνησης Μητσοτάκη ασχολείται περισσότερο με τις διαδηλώσεις , παρα με το αληθινό έγκλημα. Είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει μετατρέψει τους πράκτορες της ΕΥΠ σε χαφιέδες, παραχαράζοντας  τον ρόλο της σημαντικής αυτής υπηρεσίας. Είναι η ίδια κυβέρνηση που «έλυσε» τα χέρια της Αστυνομίας,  για να ασχολείται με την καταστολή. Μόνο που αλωνίζουν οι μαφίες, θυμίζοντας ότι η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Κολομβία. 

Το περιστατικό της Νέας Σμύρνης έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 16χρονου τσιγγάνου στην Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη και πυροβολισμό αστυνομικού. Δεν υπήρχε όμως πουθενά καμία ομάδα ΔΙΑΣ στην Νέα Σμύρνη να καταδιώξει τον επαγγελματία δολοφόνο που πυροβόλησε μέσα στον κόσμο. Από τύχη δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέρα από τους δυο που ήταν και οι στόχοι της μαφιόζικης επιχείρησης.  

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέρα μεσημέρι η μέσα στο πλήθος. 

Μόνο τον Μάιο του 2021 είχαμε 4 δολοφονίες, που παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στις 7 Μαίου 21 στην Ζάκυνθο, στις 15 Μαίου έξω από Καντίνα στην Μεταμόρφωση , στις 31 Μαίου σε καφετέρια στα Σεπόλια. Και την 1η Ιουνίου σε ταβέρνα στη Βάρη μέσα μεσημέρι. Μέσα σε δυο χρόνια έγιναν 12 δολοφονίες και 10 απόπειρες δολοφονίας, από μαφιόζους και συμμορίες. 

Οι δολοφονίες αυτές σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα, ηταν  εντυπωσιακά  δείγματα  της δράσης συμμοριών και νονών της νύχτας, που προχωρούν σε συνεχή,  «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», στήνουν ενέδρες και εκτελούν συμβόλαια θανάτου, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ή θαμώνων καταστημάτων.

Το ίδιο σκηνικό είδαμε και στην κεντρική πλατείας της Νέας Σμύρνης την Κυριακή το βράδυ.

Πριν από ενάμιση χρόνο  δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ, χωρίς έως σήμερα να υπάρχει κάποιο στοιχείο για τους δολοφόνους του.

Ποιο ακριβώς έγκλημα αντιμετωπίζει η αστυνομία; Ποιος είναι ο νόμος και η τάξη  που διαφημίζει η κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης, ο κ Χρυσοχοΐδης, ο κ. Θεοδωρικάκος; 

Ποιοι θέλουν μπάτσους  και όχι αστυνομικούς

Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε κάθε προσπάθεια της αστυνομίας. Ούτε και τις επιτυχίες της σε ότι αφορά συλλήψεις κακοποιών. Όμως η κυβέρνηση μπερδεύει για λόγους πολιτικής ψηφοθηρίας την καταστολή διαδηλωτών με την αντιμετώπιση τους εγκλήματος. 

Είναι η κυβέρνηση που δείχνει να θέλει μπάτσους και όχι αστυνομικούς. Δηλαδή αστυνομία που συγκρούεται με τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Ειναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη που απο την πρώτη στιγμή, έχει ανακαλύψει οτι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η....πολιτική εγκληματικότητα της Αριστεράς.  Ειναι η κυβέρνηση που θέλει να πατάξει διδηλωτές και φοιτητές.
Όμως η Πολιτεία χρειάζεται Αστυνομία. 

Όπως χρειάζεται ΕΥΠ για την προστασία του κράτους, δεν χρειάζεται υπηρεσία για να παρακολουθεί όποιους γουστάρει η κυβέρνηση. 

Και είναι αυτό που πρέπει να τονίσει και η Αριστερά, αντί να εμφανίζεται ότι συγκρούεται με τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε και τις τελευταίες μέρες με αφορμή το επίδομα των 600 ευρώ.  Είναι κάποιες στιγμές που η Αριστερά εμφανίζεται να πατάει την μπανανόφλουδα  που πετάει η κυβέρνηση. 

Είναι κάτι γεγονότα όπως αυτό της Νέας Σμύρνης, που δείχνουν και την αποτελεσματικότητα και την σκοπιμότητα της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πηγή: omegapress.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου