ΚΥΣΕΑ: Αδύναμος Αρχηγός, απαξιωμένος υπουργός, ανεύθυνος πρωθυπουργός

 

Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ που ανακοινώθηκε πριν από λίγο έχει τα εξής αποτελέσματα:

•Α/ΓΕΕΘΑ παραμένει ο κ.Φλώρος. Ένας Αρχηγός που δεν έχει πλέον κανένα σοβαρό έρεισμα στο προσωπικό των ΕΔ και αυτό νομίζουμε ότι το γνωρίζει και ο ίδιος. Τους επόμενους μήνες θα συνεχίζει να διοικεί «υποβασταζόμενος» από τα «ομάδες υποστηρικτών στο twitter» και «αρθρογράφους» που θα τον εξυμνούν ως «τουρκοφάγο». Όσοι του ασκούν κριτική θα είναι …πράκτορες της ΜΙΤ. Το «έργο» έχει ήδη «σηκωθεί».

•Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωρόπουλος με την εισηγήση του στο ΚΥΣΕΑ για παραμονή του Α/ΓΕΕΘΑ -που τον αποκαλεί «σαχλαμάρα»- κατέθεσε οριστικά τα όπλα και θα συνεχίσει να βαδίζει μόνος στο δρόμο της απαξίωσης. Θα είναι Γολγοθάς…Πληρώνει τον «χαλαρό» τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διοικήσει το πιο σοβαρό υπουργείο, το ΥΠΕΘΑ.

•Τέλος έχουμε έναν ανεύθυνο πρωθυπουργό. Ο κ.Μητσοτάκης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το ΥΠΕΘΑ. Ξέρει εδώ και πολλούς μήνες για το τοξικό κλίμα που έχει διαβρώσει το πιο σοβαρό υπουργείο της κυβέρνησης του. Έχει ενημερωθεί για τις εκτός ορίων συμπεριφορές του Α/ΓΕΕΘΑ ακόμη και προς τους Αρχηγούς Γενικών. Υποθέτουμε ότι θα έχει αξιολογήσει τις εισηγήσεις του σε πολλά θέματα. Πολλές τις έχει απορρίψει.

Ο κ.Μητσοτάκης αν οι αποφάσεις του «βγουν» θα χειροκροτηθεί. Αν δεν του «βγουν» η συνταγή είναι γνωστή: «Δεν ήξερα , δεν γνώριζα, ζητώ συγγνώμη»!!! Εδώ είναι πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ και δήλωσε χωρίς κανένα πρόβλημα ότι…δεν γνώριζε τίποτα, στην επιλογή Α/ΓΕΕΘΑ θα «κολλήσει»;

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στους νέους Αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου