Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 24-25-26/10/2018)

Με 330 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 635 ακινήτων (ή κινητών) συνεχίζεται την Τετάρτη 24/10, Πέμπτη 25/10 και Παρασκευή 26/10/2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών.

Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, σε συμβολαιογραφεία της χώρας διεξάγονται 125 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με πλειστηριάσματα του νομού Αττικής, 42 του νομού Θεσσαλονίκης και 163 των υπόλοιπων νομών της περιφέρειας.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας, Πειραιά και Αιγίνης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Ελευσίνας, Νίκαιας, Πειραιά, Σαλαμίνας, Αίγινας και από την περιφέρεια της Ελλάδας αρμοδιότητας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Θεσ/νίκης, Κοζάνης, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Τρικάλων, Γρεβενών, Ηγουμενίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Αιτωλ/νίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδ/νήσου & Ηρακλείου Κρήτης.


Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Λαγκαδά και νομών Χαλκιδικής, Πέλλας. Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων (& ακίνητα Άρτας, Πρέβεζας), Λάρισας (& ακίνητα Μαγνησίας), Τρικάλων (& ακίνητα Μαγνησίας), Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αιτωλ/νίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Αχαΐας (& ακίνητα Ηλείας, Αιτωλ/νίας), Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς,  Λέσβου, Κυκλάδων, Δωδ/νήσου, Ηρακλείου, Χανίων (& ακίνητα Ρεθύμνου).

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) και οι Δήμοι δεν εμφανίζονται στους επισπεύδοντες, ενώ το ποσοστό των πλειστηριασμών που επισπεύδουν τράπεζες ή funds ανέρχεται σε 86,5%.ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

  65 πλειστηριασμοί (18,5%) συνολικής εμπορικής αξίας μικρότερης των 50.000 €
  90 πλειστηριασμοί (25,6%) συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
  67 πλειστηριασμοί (19,1%) συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
  46 πλειστηριασμοί (13,1%) συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
  28 πλειστηριασμοί (08,0%) συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
  55 πλειστηριασμοί (15,7%) συνολικής εμπορικής αξίας μεγαλύτερης των 500.000 €

Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 268 απ' τους 351 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 76,4% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: Οι τιμές εμπορικής αξίας (1ης προσφοράς) του πίνακα αφορούν στο σύνολο των πλειστηριασμάτων (ακινήτων/κινητών) για κάθε έναν πλειστηριασμό.
ΣΗΜ 2: Τα στοιχεία προέρχονται από τις αναρτήσεις των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών στην επίσημη σελίδα ηλεκτρονικής δημοσίευσης πλειστηριασμών www.tnomik.gr
ΣΗΜ 3: Οι δημοσιεύεις του πίνακα αφορούν σε καθαρούς πλειστηριασμούς ανά οφειλέτη και όχι ανά πλειστηρίασμα και δεν περιλαμβάνουν διορθωτικά, γνωστοποιήσεις ημ/νίας επίσκεψης ή διπλές δημοσιεύεις (και από συμβ/φο και από δικ. επιμελητή) ήδη δημοσιευμένων πλειστηριασμών. 
ΣΗΜ. 4: Οι πλειστηριασμοί που έχουν δημοσιευτεί ως συμβατικοί για διεξαγωγή σε ημ/νία μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς, σύμφωνα με το άρθρο 208, ενδέχεται να γίνουν ηλεκτρονικά χωρίς άλλη δημοσίευση μεταβολής τους στο www.tnomik.gr αν δεν έχει αλλάξει η ημ/νία διεξαγωγής τους και ο υπάλληλος του πλειστηριασμού.

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Unknown

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου