Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 23-24-25/01/2019)

Με 318 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 544 ακινήτων (ή κινητών) συνεχίζεται την Τετάρτη 23/01, Πέμπτη 24/01 και Παρασκευή 25/01/2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών.

Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, σε συμβολαιογραφεία της χώρας διεξάγονται:
106 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στον νομό Αττικής, 61 στον νομό Θεσσαλονίκης και 151 στους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειας.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας, Πειραιά διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώην αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα των ειρηνοδικείων Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Πειραιά, Αίγινας, Καλαύριας και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην αρμοδιότητας ειρηνοδικείων των νομών Θεσπρωτίας, Κέρκυρας & Κυκλάδων.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Λαγκαδά και του νομού Χαλκιδικής.
Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Λάρισας (& ακίνητα Μαγνησίας), Τρικάλων (& ακίνητα Μαγνησίας, Λάρισας), Καρδίτσας, Φθιώτιδας (& ακίνητα Ευρυτανίας), Βοιωτίας, Εύβοιας, Αιτωλ/νίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, ΛευκάδαςΚεφαλλονιάς (ακίνητα Αιτωλ/νίαςΛέσβου, Σάμου, Κυκλάδων, Δωδ/νήσου, Λασιθίου, Ηρακλείου (& ακίνητα Λασιθίου, Ρεθύμνου), Χανίων (& ακίνητα Λασιθίου, Ρεθύμνου).

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο και οι Δήμοι Αθηναίων δεν εμφανίζονται στους επισπεύδοντες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο πλειστηριασμών της εβδομάδας το ποσοστό αυτών που επισπεύδουν τράπεζες ή funds ανέρχεται σε 82,4%.ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

  56 πλειστηριασμοί (17,6%) συνολικής εμπορικής αξίας μικρότερης των 50.000 €
  60 πλειστηριασμοί (18,9%) συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
  79 πλειστηριασμοί (24,8%) συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
  42 πλειστηριασμοί (13,2%) συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
  27 πλειστηριασμοί (08,5%) συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
  54 πλειστηριασμοί (17,0%) συνολικής εμπορικής αξίας μεγαλύτερης των 500.000 €


Συνολικά, ανά πλειστηριασμό, για ακίνητα εμπορικής αξίας έως 300.000 € επισπεύδονται οι 217 απ' τους 318 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 74,5% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: Οι τιμές εμπορικής αξίας (1ης προσφοράς) του πίνακα αφορούν στο σύνολο των πλειστηριασμάτων (ακινήτων/κινητών) για κάθε έναν πλειστηριασμό.
ΣΗΜ 2: Τα στοιχεία προέρχονται από τις αναρτήσεις των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών στην επίσημη σελίδα ηλεκτρονικής δημοσίευσης πλειστηριασμών www.tnomik.gr
ΣΗΜ 3: Οι δημοσιεύεις του πίνακα αφορούν σε καθαρούς πλειστηριασμούς ανά οφειλέτη και όχι ανά πλειστηρίασμα και δεν περιλαμβάνουν διορθωτικά, γνωστοποιήσεις ημ/νίας επίσκεψης ή διπλές δημοσιεύεις (και από συμβ/φο και από δικ. επιμελητή) ήδη δημοσιευμένων πλειστηριασμών. 

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη και του επισπεύδοντος, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Unknown

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου