Η κυβέρνηση έφτασε τους 151 με “συναλλαγές”, “αποστασίες” και “μαφιόζικες” μεθοδεύειςΗ κυβέρνηση έφτασε τους 151 θετικούς ψήφους βουλευτών χρησιμοποιώντας αδίστακτα “μαφιόζικεςμεθοδεύσεις βρώμικων συναλλαγών, ανοικτών αποστασιών και προσφοράς ανταλλαγμάτων.

Ουδέποτε κυβέρνηση είχε εκμαυλίσει σε τέτοιο βαθμό την πολιτική ζωή και ποτέ η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι δεν υπήρξε τόσο ανοικτά το μέσο για την λαθραία επιβίωση μιας κυβέρνησης.

Είναι τραγικό ότι για πρώτη φορά ο μαγικός αριθμός των 151 προήλθε μέσα από την αποσκίρτηση αποστασία βουλευτών από τόσα πολλά κόμματα και συγκεκριμένα από τους ΑΝΕΛ, τη ΝΔ, την Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

Πρώτη φορά μια κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, χάνοντας, όμως, κάθε ίχνος εμπιστοσύνης από τον λαό και την κοινωνία.

Το μήνυμα που εξέπεμψε ο Αλ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του προς την κοινωνία και το λαό είναι ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην αποκτά έναντι ανταλλάγματος και κάποιου «αντιτίμου» εκείνης ή της άλλης ιδιοτελούς μορφής.

Αυτή η κατεστημένη πολιτική τάξη, που βασίζεται στη συναλλαγή και η οποία είναι έτοιμη να δώσει συνέχεια στις κάθε μορφής βρωμιές στον αγώνα για τις καρέκλες βυθίζοντας τον τόπο στην έσχατη παρακμή, δεν έχει πλέον και δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον.

Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να έχει μέλλον η κυβέρνηση των λαθρεπιβατών βουλευτών και όσων λένε ότι την ψήφισαν για μια χρήση!

Η κυβέρνηση έλαβε ψηφο εμπιστοσύνης, η οποία, με τον τρόπο που την έλαβε, επέσπευσε το τέλος της.

Ανατροπή τώρα!

Αντί για προεκλογικό κλίμα ανούσιας ψευτοδικομματικής πόλωσης φορέστε τα “κίτρινα γιλέκα” σας.
Κ.Τ.
Πηγή: ΙΣΚΡΑΔρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

  1. Ωραία τα λέει ο συντάκτης,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια πολιτική δύναμη,που να καλέση το λαό σε αποχή από την ανούσια εκλογική φάρσα,ώστε να δωθή δύναμη σε ένα ανατρεπτικό λαϊκό κίνημα.Αντίθετα υπάρχουν πάντοτε οι έτοιμοι,να εξαργυρώσουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση στις κάλπες.Αυτό έχει παραλύσει το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή