Μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός» συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της πρωτοβουλίας  «Δρόμος Ανοιχτός»,  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Σε μια περίοδο που το ψέμα και ο πολιτικός καιροσκοπισμός έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε απογοήτευση, ανασφάλεια και καχυποψία προς τους συμπολίτες που συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και γενικότερα στις εκλογικές διαδικασίες, ο «Δρόμος Ανοιχτός» θεωρεί πως οι θέσεις, τα προγράμματα και οι ιδεολογίες πρέπει να συνδυάζονται με το ήθος, την εντιμότητα και την αγωνιστική στάση των υποψηφίων.

Υπηρετώντας αυτή την θέση, αλλά και ως εγγύηση της διαφάνειας και της ενεργής αντίστασης στον ηθικό εκμαυλισμό της πολιτικής ζωής του τόπου, συναγωνιστές και μέλη της πρωτοβουλίας  «Δρόμος Ανοιχτός» συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε παρατάξεις που πληρούν τις προϋποθέσεις της αντίστασης απέναντι στις καταστροφικές - και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση - πολιτικές των μνημονίων (που έφυγαν μένοντας).

Γι’ αυτό ζητάμε την στήριξη των συναγωνιστών στους δήμους και τους συνδυασμούς που συμμετέχουν.

l  Στον δήμο της Αθήνας ο συναγωνιστής Γιάννης Φιλίππου είναι υποψήφιος, συνεργαζόμενος με τον συνδυασμό Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα, με Υποψήφια Δήμαρχο την Αυγή Μπέσκα.
l  Στον δήμο Χολαργού-Παπάγου οι συναγωνιστές Αναστάσιος Κώνστας και Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος  είναι υποψήφιοι, συνεργαζόμενοι με τον συνδυασμό Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Περικλή Ζήκα.
l  Στον δήμο Κέρκυρας η συναγωνίστρια Μαίρη Μηνά είναι υποψήφια, συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό Εκκίνηση, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ελευθέριο Μαρκάτη.
l  Στον δήμο Σοφάδων η συναγωνίστρια Κατερίνα Τραγάλου είναι υποψήφια, συνεργαζόμενη με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Στουρνάρα.
l  Στον δήμο Ηρακλείου Κρήτης η συναγωνίστρια Λεμονιά (Μόνα) Αμανατίδου είναι υποψήφια, με τον συνδυασμό Συν+Πραξη Δημοτών Ηρακλείου – Άμεση Δημοκρατία με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ινιωτάκη Πέτρο.

Ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλή επιτυχία στους συναγωνιστές.

23 Μαΐου 2019Αγρεύων εξ Αγριάς

3 σχόλια :

 1. Εγώ δεν υπάγομαι στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης,αλλά δεν είναι έτσι η άμεση δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην κατεύθυνση της άμεσης δημοκρατίας θα ήταν η συγκρότηση κινήσεων δημοτών,με σκοπό την οργανωμένη παρουσία κ παρέμβαση στα κοινά μέσω της διαμόρφωσης,με συλλογικές,αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες,θέσεων,πολιτικών κ δράσεων διεκδίκησης,έξω κ απέναντυ από εκλογές κ θεσμικά αντιπροσωπευτικά όργανα,όπως είναι τα δημοτικά συμβούλια.Καί άμεση δημοκρατία καί αντιπροσώπευση μαζύ είναι αντίφαση κ παραλογισμός.Τέτοιες κινήσεις μπορούν βέβαια να συγκροτηθούν ανά πάσα στιγμή κ δεν είναι ανάγκη να περιμένουν πέντε χρόνια.Όμως πιστεύω,ότι δεν μπορούν να έχουν μέλλον,αν δε συνδεθούν με ένα κεντρικό φορέα,που θα έχη στόχο την ανατροπή της ξένης επικυριαρχίας κ υποτέλειας,καθώς κ την εδραίωση της λαϊκής εξουσίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή