Αυτό είναι δημοκρατία;


Ύβρεις, χυδαιότητα, διαταραγμένος τσαμπουκάς, ξύλο, ξύλο, άγριο ξύλο, ξεγύμνωμα, εξευτελισμός των θυμάτων. Προχθές στο οικόπεδο, χθες στην πλατεία. Την πέφτουν πάνω στα θύματά τους με την αγριότητα ζώου. Αυτοί δεν είναι υπερασπιστές της δημοκρατίας, αλλά οι βιαστές της. 

Ένα κριτήριο για να ορίσουμε τη δημοκρατία είναι η βία, άμεση και έμμεση. Έμμεση είναι η βία της ανεργίας, ο ζωντανός θάνατος του εργαζόμενου πολίτη από τον οποίο αφαιρούν εκτός από τη δουλειά και το Πρόσωπο.
Η άμεση βία είναι αυτή που ασκείται από τις δυνάμεις καταστολής του κράτους. Η βία αυτή περιορίζεται από τα δικαιώματα του πολίτη και τους νόμους, που όταν παραβαίνονται, τότε μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας.

 Σήμερα, όμως, έχουμε την κατάχρηση εξουσίας ως κανονικότητα. Τα ατομικά και τα πολιτικά δικαιώματα παραβιάζονται διαρκώς με τον πιο προκλητικό και χυδαίο τρόπο, κουρελιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε δημοκρατική αρχή.

 Η βία αυτή δεν είναι υπόθεση των ματατζήδων. Αυτοί ενεργούμενα είναι. «Τώρα έχουμε εντολές» ομολόγησε με περισσή ευήθεια ο συνδικαλιστής-εκπρόσωπος, δείχνοντας τον Χρυσοχοΐδη. Αυτός έδωσε την εντολή. Αυτός καλύπτει κάθε κατάχρηση εξουσίας στο όνομα της… δημοκρατίας. «Ακούω» την εντολή του: «γαμ…. τους»!  Και τα ενεργούμενά του επιπίπτουν στα θύματά τους με τον φανατισμό μελών παραστρατιωτικής φασιστικής οργάνωσης.

Αυτό είναι δημοκρατία;

Πηγή: artinews.gr


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου