Γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Εδώ χάθηκε ένα κοριτσάκι και κινητοποιήθηκε όλη η χώρα σχεδόν, όλοι προωθούσαν το θέμα, σε μια από τις λίγες είναι αλήθεια φορές, που η κοινωνία θύμισε αλληλέγγυο σύνολο ανθρώπων. Γιατί έτσι αντιδρούν οι Έλληνες, με τα καλά τους και τα στραβά τους, με το παιδί να έχει μια σχεδόν ιερή θέση στις ζωές όλων μας.

Και στην άλλη χώρα,αυτή ντε που κυριαρχεί στην Ευρώπη και την θαυμάζουν οι ευρωλιγούρηδες, έδιναν άστεγα παιδιά σε παιδόφιλους (!!!) , στο κοινωνικό πείραμα του Κέντλερ στο Βερολίνο. Οι αρχές παρακαλώ.

Γιατί δεν είναι τυχαίο, ότι σε αυτή την χώρα αναπτύχθηκαν τα πρώτα πειράματα ευγονικής. Γιατί στον γενικό αμοραλισμό της χώρας, πάντα βρίσκουν ελεύθερο πεδίο, αρρωστημένα μυαλά , έτοιμα να εφαρμόσουν τα ακατανόμαστα σχέδια τους, στο όνομα της επιστήμης πάντα.

Ο δρ. Μένγκελε μπορεί να έχει πεθάνει. Αλλά η παρακαταθήκη και η κληρονομιά που άφησε, βρίσκει στην συγκεκριμένη χώρα τους ιδανικούς επιγόνους.

Γιατί σε αυτή την χώρα, η αξία του ανθρώπου είναι μηδαμινή, μπροστά στα οράματα ψυχοπαθών, σαδιστών επιστημόνων. Εκεί όπου ο Σόϊμπλε δηλώνει πως δεν ισχύει ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς, εκεί που στην ''άρια μεγαλομανία'' τους, τα πάντα είναι ένα πείραμα, εκεί ανθίζει ότι πιο δυστοπικό και αποκρουστικό μπορεί κανείς να φανταστεί.

Και το πιο δυστοπικό είναι που αυτή η χώρα κυριαρχεί και καταδυναστεύει.

Αυτή είναι η αλήθεια, τόσο για την Γερμανία , όσο και για τον θεσμό οπερέτα που λέγεται ΕΕ, στην οποία πλέον η παραμονή συνιστά αυτοκτονία


Δρόμος ανοιχτός

2 σχόλια :

  1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
    Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

    Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
    Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

    Τι προσφέρουμε;
    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Μπορούμε να βοηθήσουμε!
    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

    Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
    Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Development Loans.
    *Acquisition Loans .
    *Construction loans.
    *Business Loans And many More:
    100% safe with us interest rates at 3% which these Finances are offered are quite competitive Rate:indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    Mr Usman

    ΑπάντησηΔιαγραφή