Το βίντεο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αποδομεί κάθε κυβερνητική δικαιολογία

 

Του Πάρι Καρβουνόπουλου

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας είναι συγκλονιστικό. Ένας ηλικωμένος άνθρωπος μ΄ έναν αναπνευστήρα , δεμένος, δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι πληροφορίες λένε ότι ηττήθηκε…

Επιλέξαμε να μη δημοσιοποιήσουμε το βίντεο που είναι πολύ σκληρό, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η σωστή απόφαση. Η φωτογραφία είναι ένα καρέ από το βίντεο της ντροπής…

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Υπήρχε αρκετός χρόνος για να ενισχύσει η κυβέρνηση το δημόσιο σύστημα υγείας. Αντιθέτως μετά από το πρώτο κύμα του κορονοϊού ασχολήθηκαν με τη “διαχείριση της επιτυχίας” και πίστεψαν όπως όλα δείχνουν ότι “πάει τελείωσε ο κορονοϊός”! Ακόμη και γελοιότητες περί …εκλογών διαβάσαμε και κάποιοι ασυγκράτητοι “βάφτισαν” τον πρωθυπουργό …Μωϋσή! Αναρωτήθηκαν κάποιοι “τι να τις κάνουμε τις ΜΕΘ” και όσο για τους ιατρούς, αντί να προσλαμβάνονται απολύονται! Ειδικά όσοι μιλούν για τα στραβά και τ΄ ανάποδα.

Άνοιξαν τον τουρισμό με βάση όσα η TUI κι άλλοι μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί απαίτησαν κι όταν τα καμπανάκια άρχισαν πάλι να χτυπάνε -στην Πάρο για παράδειγμα- το αντιμετώπισαν με τη λογική “θα περάσει”. Δεν πέρασε… Το Νοέμβριο άρχισε να μιλά ο πανικός. Άνοιξε ,κλείσε  και ξανά άνοιξε και άντε πάλι κλείσε. Όπως αποδείχτηκε το “τάΙμινγκ” των αποφάσεων ήταν σχεδόν πάντα λάθος!

Το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται ακόμη τουλάχιστον, πουθενά φως!

Την ίδια η οικονομία είναι σε κατάσταση τόσο άσχημη που πολλοί λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα και από το 2009. Σ΄ αυτές τι προβλέψεις αποδίδουν και την ακατανόητη απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει ένα μέρος της αγοράς την ώρα που τα κρούσματα ,οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι είναι χιλιάδες, εκατοντάδες και δεκάδες αντίστοιχα!

Είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η κυβέρνηση πρέπει να μας πείσει ότι το ΄χει καταλάβει…Μέχρι στιγμής το αντιμετωπίζει με “πινακάκια” με στοιχεία που αφορούν το παρελθόν θέλοντας να μας πείσει ότι για όλα φταίμε εμείς.

Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου