Συγκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών! Ποια κρίσιμα στοιχεία έχουν «διαγραφεί»…


Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη. 57 άνθρωποι ,οι περισσότεροι νέοι , έχασαν τη ζωή τους. Οι συγγενείς των θυμάτων μόνοι προσπαθούν να βρουν γιατί χάθηκαν τόσο άδικα. Δεν έχουν καμία βοήθεια από πουθενά και όπως φάνηκε ακόμη και ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης έβαλε και αυτή την τραγωδία στο «ράφι της λήθης». Αυτό το κλίμα ευνοεί τη συγκάλυψη και αυτό προκύπτει από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις στις έρευνες αλλά και από τα πενιχρά αποτελέσματα.

Ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα είναι τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το τρένο στο οποίο επέβαιναν τα αδικοχαμένα παιδιά. Η έκρηξη που έγινε δεν δικαιολογείται μόνο από τη σφοδρή σύγκρουση. Φαίνεται ότι κάποιοι επιδιώκουν να μη μάθουμε ποτέ το φορτίο…

Ο Εφέτης Ανακριτής της Λάρισας ζήτησε να δει τα βίντεο από την φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν ξεκινήσει για το τελευταίο ταξίδι. Του απάντησαν με επιστολή ότι έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ … Η απάντηση τους: «Θέτουμε υπόψιν σας ότι τα εν λόγω αιτηθέντα αρχεία ήτοι τα αρχεία στα οποία έχει καταγραφεί η φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τον Σ.Σ Θεσσαλονίκης την 28-02-2023 είναι διαγραμμένα καθώς οι εν λόγω ψηφιακοί σκληροί δίσκοι στους οποίους έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή διαγράφονται αυτόματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεότερη εγγραφή .»

Ένας από τους συγγενείς των θυμάτων , ο Β.Βλάχος που έχασε τον αδελφό του σχολιάζει:

Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου