Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 26/7/2017)

Με 279 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 87 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 57 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 61 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 19 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 142 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Πιερίας, Χαλκιδικής, Πέλλας, Κοζάνης, Καστοριάς, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Λέσβου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Ηρακλείου, Χανίων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 279 επισπεύδοντες, οι 211 είναι τράπεζες.
_________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________

Να υπενθυμίσουμε, ότι κατά την διάρκεια του Αυγούστου δεν θα διενεργηθούν πλειστηριασμοί σε κανένα ειρηνοδικείο της χώρας.

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )



Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Αγρεύων εξ Αγριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου