Ανοιχτή επιστολή προς τους εργαζόμενους του MEGA

Ανοιχτή επιστολή της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός» προς
τους εργαζόμενους του MEGA:

Μεγάλο μέρος της πολύπαθης ελληνικής κοινωνίας έχει ταυτίσει το MEGA και τα υπόλοιπα συστημικά κανάλια με τους προκλητικά ευνοημένους καναλάρχες και τους διαπλεκόμενους μεγαλοδημοσιογράφους. Η απόλυτη συμπόρευση του MEGA με το υφιστάμενο φαύλο πολιτικό σύστημα που –κατ’εντολή των δανειστών- επέφερε μέσω των μνημονιακών πολιτικών την εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του λαού, όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετή για την «επιβίωση» του καναλιού. Είναι  σαφές ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στο συγκεκριμένο κανάλι σηματοδοτούν και αποδεικνύουν την αδιαφορία κράτους, τραπεζών και μεγαλομετόχων για την τύχη των εργαζομένων του και των οικογενειών τους, όπως έχει ήδη συμβεί και συμβαίνει για εκατομμύρια συμπολιτών μας σ’ όλη την περίοδο της μνημονιακής καταστροφής.

Η πρωτοβουλία για τη συγκρότηση πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου «Δρόμος Ανοιχτός», παρακολουθώντας τις τελευταίες δύο έκτακτες εκπομπές των εργαζομένων στο MEGA, σας καλεί αντί οποιασδήποτε μορφής -ειλικρινούς ή μη- αυτοκριτικής και για όσο χρονικό διάστημα ακόμα θα εκπέμπει το MEGA:

α) Να φροντίσετε να φιλοξενούνται εφεξής καθημερινά στο κανάλι σας, οι απόψεις του απλού λαού, κοινωνικών φορέων, κινημάτων, πολιτικών οργανώσεων και μικρών κομμάτων, που ήταν επικοινωνιακά παντελώς αποκλεισμένα απ’ αυτό, ώστε να ακουστούν επιτέλους δυνατά και ξεκάθαρα, όλες οι αποσιωπημένες απόψεις του λαού, για όσα συμβαίνουν στην χώρα.

β) Να διοργανώνετε καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, στις οποίες θα συμμετέχουν όσοι αντιδρούν στην υφιστάμενη κατάσταση της κοινωνίας και της πατρίδας μας και όχι μόνον οι συστημικοί πολιτικοί και τεχνοκράτες, όπως γινόταν τόσα χρόνια.

γ) Επίσης, ειδικές επιστημονικές - ενημερωτικές εκπομπές, στις οποίες θα αποκαλύπτεται επιτέλους το οικονομικό και πολιτικό έγκλημα που συντελέστηκε και συνεχίζει να συντελείται σε βάρος του Ελληνικού λαού μέσω των μνημονιακών πολιτικών.

δ) Να γίνει το κανάλι σας βήμα ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης της κοινωνίας με πραγματική πολυφωνία, με δυνατότητα να εκφράζονται οι απόψεις των ενεργών και αλληλέγγυων τμημάτων της κοινωνίας, που είναι αποκλεισμένα από τα μεγάλα συστημικά κανάλια.

Αφού – όπως ενημερωθήκαμε – κάνετε συνελεύσεις, προκειμένου να αποφασίσετε την πορεία των επαγγελματικών σας ζητημάτων, θα μπορούσατε, αν το θελήσετε, να αυτοδιαχειριστείτε και ειδησεογραφικά το MEGA και να αντισταθείτε στην απαξίωση – απολύσεις σας, δίνοντας βήμα στον απλό πολίτη. Έτσι θα αποκαλύψετε τη γύμνια αυτών που πρόδωσαν τόσον εσάς, όσο και την υπόλοιπη κοινωνία, δηλαδή των πολιτικών, των τραπεζών και των οικονομικά ισχυρών που δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμα και το MEGA για να υλοποιοήσουν τα σχέδιά τους. Την ύστατη λοιπόν στιγμή έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε πραγματική ενημέρωση στη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Πιστεύουμε ότι η έμπρακτη θετική ανταπόκρισή σας θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό και διάθεση αλληλεγγύης.
13 Ιανουαρίου 2018



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου