Ο λαός να κάνει έξωση στα μνημόνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της πρωτοβουλίας  «Δρόμος Ανοιχτός», για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Οι πρόσφατες επαίσχυντες αποφάσεις του Υπουργείο Οικονομικών με τις οποίες τα πρώτα 10.119 ακίνητα της διαχρονικής ιστορίας της Ελλάδας και του λαού της περνούν στις εταιρείες του υπερΤαμείου που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των δανειστών προς διαχείριση και εκμετάλλευσή τους, δεν παραβιάζουν απλά το άρθρο 24 του Συντάγματος, ούτε αποτελούν μόνο μια σταγόνα που ξεχειλίζει περισσότερο το ποτήρι.

Έρχονται να προστεθούν στον εγκληματικό κατάλογο της προδοσίας και της υποτέλειας του μνημονιακού καθεστώτος των προσκυνημένων κομμάτων και της ολιγαρχίας που έχουν επιλέξει διαχρονικά τον ρόλο του ντόπιου τοποτηρητή των ξένων δυνάμεων που επέβαλαν τις συνθήκες μιας ιδιότυπης κατοχής με πλήρες ξεπούλημα και διάλυση της πατρίδας μας και υποδούλωση του λαού στο διηνεκές.

Γιατί αυτό που η μνημονιακή προπαγάνδα προβάλει ως «έξοδο από τα μνημόνια», είναι στην πραγματικότητα η πλήρης θεσμοθέτηση της διάλυσης και ολοκληρωτικής καταστροφής μας και η έναρξη της περιόδου εφαρμογής της «τελικής λύσης» με την παγίωση της κανονικότητας της εξαθλίωσης, της σκλαβιάς και του ξεπουλήματος στον τόπο μας.

Το ξεπούλημα των ιστορικών μνημείων έρχεται αμέσως μετά την «παραχώρηση» του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.

Έρχεται να προστεθεί στο διαρκές έγκλημα της αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των ελλήνων πολιτών με τις δεκάδες χιλιάδες αναγκαστικές αποποιήσεις κληρονομιάς και τους παράνομους και αντισυνταγματικούς Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς με τους οποίους προγραμματίζεται να περάσουν στα χέρια των ξένων και της ολιγαρχίας τουλάχιστον 50.000 ακίνητα τον επόμενο χρόνο.

Έρχεται να συμπληρώσει την εφιαλτική πραγματικότητα της «βουβής» γενοκτονίας του λαού που βρίσκεται σε εξέλιξη, με την δραματική αύξηση των θανάτων, από τις δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες και λόγω της διάλυσης της δημόσιας υγείας στην χώρα μας, μετά την επιβολή των μνημονίων.

Έρχεται για να αρπάξει και να εξευτελίσει ακόμα και την ιστορική περηφάνια ενός λαού που μετά την «έξοδο από τα μνημόνια» θα πρέπει να αποδεχθεί την μοίρα του σκλάβου, με τις εργασιακές σχέσεις να έχουν ήδη διαλυθεί και να αντικαθίστανται με φρενήρεις ρυθμούς από «ελαστικές» μορφές απασχόλησης …

Έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εσχάτης προδοσίας, που συντελέστηκε με την ψηφοφορία – το 2015- της υπαγωγής της Ελλάδας στον αποκαλούμενο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM) για την υλοποίηση της κύριας δέσμευσης του τρίτου και ανακεφαλαιωτικού Μνημονίου που περιλαμβάνει την αλλοτρίωση, τη ρευστοποίηση, την πώληση / διαχείριση από το ξένο και παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο όλων των σημαντικών στοιχείων του ιδιωτικού και δημόσιου, του υλικού και άυλου πλούτου του λαού και της πατρίδας.

Με την εφαρμογή αυτής της «τελικής λύσης» που σηματοδοτεί η ψευδεπίγραφη «έξοδος από τα μνημόνια», η χώρα μας θα πεταχτεί πολύ σύντομα στην «αρένα» χωρίς κανένα πλουτοπαραγωγικό πόρο και χωρίς καν την δυνατότητα «ευρωπαϊκής δανειακής στήριξης», βορά στο στόμα των αιμοσταγών «αγορών» που δεν θα διστάσουν να μετατρέψουν σε ανεπίστρεπτη την καταστροφή μας που ξεκίνησαν με την επιβολή του 1ου μνημονίου του 2010.

Σε αυτή την οριακά κρίσιμη περίοδο, θα πρέπει όλοι οι συμπολίτες μας να συνειδητοποιήσουν ότι η μόνη βιώσιμη λύση που έχουμε είναι να απαντήσουμε στην λεγόμενη «έξοδο από τα μνημόνια» και στις εξώσεις από τα σπίτια μας που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με διαρκή αγώνα για έξωση στα μνημόνια και σε όσες δυνάμεις – ντόπιες και ξένες - τα στηρίζουν.

Είναι η στιγμή να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ ότι δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη επιλογή, από το να σπάσει ο κύκλος της απογοήτευσης και να δράσουμε άμεσα για την εφαρμογή της μόνης πραγματικής λύσης, δηλαδή την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την εφαρμογή μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης και εθνικά ανεξάρτητης πολιτικής, με έξοδο από την ΕΕ και την ευρωζώνη, την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, σε συνδυασμό με την διαγραφή του άδικου και τεχνητού χρέους με σεισάχθεια για τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτή την λύση μπορεί να την επιβάλει μόνο ενωμένος ο λαός με την οργάνωση των δυνάμεων του σ' ένα ευρύ, πατριωτικό, δημοκρατικό μέτωπο για την απελευθέρωση και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης με όρους λαϊκής και εθνικής ανεξαρτησίας.

28 Σεπτεμβρίου 2018Δρόμος ανοιχτός

3 σχόλια :

 1. Εγώ θα το έλεγα αντιιμπεριαλιστικό εθνικοανεξαρτησιακό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το σημαντικότερο όλων για να είμαστε ενωμένη και της αποφάσεις να της παίρνει ο λαός και όχι τα εκτελεστικά γραφεία είναι η κατάργηση του ξενόφερτου κοινοβουλευτισμού και εχθρού της δημοκρατίας με το ελληνικό και δικαιότερων όλων σύστημα διακυβέρνησης την Άμεση δημοκρατία κάτι που δυστυχώς δεν αναφέρετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή