Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 19-20-21/12/2018)


Με 788 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 1624 ακινήτων (ή κινητών) συνεχίζεται την Τετάρτη 19/12, Πέμπτη 20/12 και Παρασκευή 21/12/2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών.

Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, σε συμβολαιογραφεία της χώρας διεξάγονται 287 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με πλειστηριάσματα του νομού Αττικής, 113 του νομού Θεσσαλονίκης και 388 των υπόλοιπων νομών της περιφέρειας.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας, Πειραιά διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Ελευσίνας, Νίκαιας, Πειραιά, Αίγινας, Καλαύριας, Σαλαμίνας και από την περιφέρεια της Ελλάδας αρμοδιότητας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Σερρών, Πιερίας, Κοζάνης, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, και Δωδεκανήσου.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Βασιλικών, Κουφαλίων, Λαγκαδά και των νομών Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ημαθίας.
Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα (& ακίνητα Καβάλας), Καβάλα, Σέρρες, Κιλκίς, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Ιωάννινα (& ακίνητα Άρτας, Πρέβεζας), Λάρισα (& ακίνητα Μαγνησίας), Τρίκαλα (& ακίνητα Μαγνησίας), Καρδίτσα (& ακίνητα Λάρισας), Φθιώτιδα (& ακίνητα Ευρυτανίας), Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία (& ακίνητα Μεσσηνίας), Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα (& ακίνητα Αιτωλ/νίας), Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Λέσβο (& ακίνητα Χίου), Σάμο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Λασίθι, Ηράκλειο, Χανιά (& ακίνητα Λασιθίου, Ρέθυμνου).


Το δημόσιο και οι δήμοι δεν εμφανίζονται στους επισπεύδοντες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο πλειστηριασμών της εβδομάδας το ποσοστό αυτών που επισπεύδουν τράπεζες ή funds ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας στο 91,8%.




ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

    97 πλειστηριασμοί (12,3%) συνολικής εμπορικής αξίας μικρότερης των 50.000 €
    70 πλειστηριασμοί (18,3%) συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
    73 πλειστηριασμοί (31,7 %) συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
  108 πλειστηριασμοί (13,7%) συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
    89 πλειστηριασμοί (11,3%) συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
  100 πλειστηριασμοί (12,7%) συνολικής εμπορικής αξίας μεγαλύτερης των 500.000 €


Συνολικά, ανά πλειστηριασμό, για ακίνητα εμπορικής αξίας έως 300.000 € επισπεύδονται οι 599 απ' τους 788 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 72,1 % τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: Οι τιμές εμπορικής αξίας (1ης προσφοράς) του πίνακα αφορούν στο σύνολο των πλειστηριασμάτων (ακινήτων/κινητών) για κάθε έναν πλειστηριασμό.
ΣΗΜ 2: Τα στοιχεία προέρχονται από τις αναρτήσεις των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών στην επίσημη σελίδα ηλεκτρονικής δημοσίευσης πλειστηριασμών www.tnomik.gr
ΣΗΜ 3: Οι δημοσιεύεις του πίνακα αφορούν σε καθαρούς πλειστηριασμούς ανά οφειλέτη και όχι ανά πλειστηρίασμα και δεν περιλαμβάνουν διορθωτικά, γνωστοποιήσεις ημ/νίας επίσκεψης ή διπλές δημοσιεύεις (και από συμβ/φο και από δικ. επιμελητή) ήδη δημοσιευμένων πλειστηριασμών. 

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη και του επισπεύδοντος, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )



Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου