Ανοιχτοσυνορίτες και ανθρωπομεσίτες


Του Περικλή Δανόπουλου

Έσπασε ο παρθενικός υμένας της αλληλέγγυας λογικής στα Διαβατά. Βιάστηκε κατ’ επανάληψη και πλέον είναι αδύνατη η παρθενορραφή της….

Με όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, κατάλαβε και ο πλέον αδαής, ότι η σύγχρονη αλληλεγγύη και το «ανοιχτά σύνορα», είναι η απλώς η πλέον εξελιγμένη μορφή ρατσισμού.

Δεν είναι σωτήρες των προσφύγων και των μεταναστών όλοι αυτοί, λαθρέμποροι ανθρώπων είναι και τίποτε άλλο. Και είτε πληρώνονται, είτε εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες, όλα βασίζονται στην εξαπάτηση κάποιων απελπισμένων. Η στην ενθάρρυνση καιροσκόπων και τυχοδιωκτών η ακόμα και εγκληματικών στοιχείων, να έρθουν στην πάλαι ποτέ χώρα του φωτός, νυν στην χώρα του «μπάτε σκύλοι αλέστε» και προσεχώς στην «χώρα του ποτέ».

Όλη αυτή η συμπαιγνία κράτους, ΜΚΟ, και ντόπιων «ανθρωπομεσιτών» καθώς και ηλιθίων ακόλουθων, δεν μπορεί να γίνει πιο φανερή. Κανείς «ανοιχτοσυνορίτης» δεν ενδιαφέρεται για την τύχη αυτών των δυστυχών, που θα στοιβαχτούν σαν σαρδέλες στα κολαστήρια των δομών φιλοξενίας, νομίζοντας ότι θα πάνε τελικά στις σύγχρονες γαίες της επαγγελίας. Το χρήμα ρέει άφθονο για να τους φέρεις εδώ, δεν υπάρχει συμφωνία για το μετά.

Εκτός αν το τελικό σχέδιο είναι η εκτόπιση του Ελληνικού στοιχείου, ώστε να δημιουργηθούν χώροι… Αυτό όμως απλώς θα ανοίξει «τις πύλες της κόλασης», όπου θα πέσουν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές μέσα και αυτό το ξέρουν.

Ελπίζω να μην δω και σήμερα οιμωγές και θρήνους για όσα έγιναν στα Διαβατά. Και που τα έχουμε ξαναδεί και θα τα ξαναδούμε.

Η μόνη ενοχή της κοινωνίας, είναι που δεν έχει μπουκάρει στις ΜΚΟ και τους εδώ φορείς τους, να τα διαλύσει όλα και να δώσει τα ματωμένα χρήματα στους φουκαράδες, για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην πατρίδα τους.

Τα παιδιά που βλέπουμε, είναι πραγματικά αυτά που όλους πρέπει να συγκινούν. Εύχομαι γι’ αυτά να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο. Όσο για τους γονείς που κραδαίναν τα μικρά τους μπροστά στα ΜΑΤ, με κίνδυνο να τα τραυματίσουν -αν είναι οι πραγματικοί τους γονείς- στα μπουντρούμια και γρήγορα!




Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου