Χούντα τότε, δουλεία χρέους σήμερα


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ«ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 46ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Σχεδόν μισό αιώνα μετά τα γεγονότα του πολυτεχνείου, τα συνθήματα  της εξέγερσης των ''ελεύθερων πολιορκημένων'', παραμένουν διαχρονικά και τα μηνύματα  πιο επίκαιρα από ποτέ. Ψωμί-παιδεία-ελευθερία  το κυρίαρχο τότε σύνθημα και οι λαοί αντιστέκονται στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, το βασικό μήνυμα .

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε , δοσιλογικές  κυβερνήσεις  στερούν από τον ελληνικό λαό  το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία , θυσία  στα ευρωατλαντικά συμφέροντα και ο ίδιος αμερικάνικος ιμπεριαλισμός   παρεμβαίνει ωμά καταλύοντας  χώρες  ή  παραβιάζει  τη λαϊκή θέληση εξυπηρετώντας τα σχέδιά του.

Η παρουσία μας στην εφετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και ιδιαίτερα στην πορεία –διαδήλωση της Κυριακής , είναι απαραίτητη, όχι  μόνο για να αποτίσουμε τιμή στους πεσόντες και  όσους αγωνίστηκαν, αλλά και για να δώσουμε το μήνυμα , ότι ο ελληνικός λαός  κρατάει   ζωντανό  το όραμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για ελευθερία και δημοκρατία στην πατρίδα του και σε όλες τις πατρίδες .

Όλοι την Κυριακή στη πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τόπος συνάντησης των μελών και φίλων της Πρωτοβουλίας μας , 
σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο στην έξοδο της Κοραή στις 15:00  στις 15:00Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή