Χούντα τότε, δουλεία χρέους σήμερα


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ«ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 46ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Σχεδόν μισό αιώνα μετά τα γεγονότα του πολυτεχνείου, τα συνθήματα  της εξέγερσης των ''ελεύθερων πολιορκημένων'', παραμένουν διαχρονικά και τα μηνύματα  πιο επίκαιρα από ποτέ. Ψωμί-παιδεία-ελευθερία  το κυρίαρχο τότε σύνθημα και οι λαοί αντιστέκονται στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, το βασικό μήνυμα .

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε , δοσιλογικές  κυβερνήσεις  στερούν από τον ελληνικό λαό  το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία , θυσία  στα ευρωατλαντικά συμφέροντα και ο ίδιος αμερικάνικος ιμπεριαλισμός   παρεμβαίνει ωμά καταλύοντας  χώρες  ή  παραβιάζει  τη λαϊκή θέληση εξυπηρετώντας τα σχέδιά του.

Η παρουσία μας στην εφετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και ιδιαίτερα στην πορεία –διαδήλωση της Κυριακής , είναι απαραίτητη, όχι  μόνο για να αποτίσουμε τιμή στους πεσόντες και  όσους αγωνίστηκαν, αλλά και για να δώσουμε το μήνυμα , ότι ο ελληνικός λαός  κρατάει   ζωντανό  το όραμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για ελευθερία και δημοκρατία στην πατρίδα του και σε όλες τις πατρίδες .

Όλοι την Κυριακή στη πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τόπος συνάντησης των μελών και φίλων της Πρωτοβουλίας μας , 
σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο στην έξοδο της Κοραή στις 15:00  στις 15:00



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου