ΟΧΙ στην κυβερνητική προπαγάνδα και τα φερέφωνα ΔΝΤ - ΕΕ


Σε μια εποχή που κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται με προσωπικό κόστος , ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, (Τσέλσι Μάνινγκ, Έντουαρντ Σνόουντεν, Τζούλιαν Ασάνζ κλπ), για να ενημερώσουν τον πλανήτη για τα άνομα σχέδια των ισχυρών, στην Δύση και ειδικότερα στην χώρα μας, η τέταρτη εξουσία, έχει πια εισχωρήσει στην πρώτη. Λειτουργώντας ως οιονεί κυβερνητικοί εκπρόσωποι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χειραγωγούν την κοινωνία, με το αζημίωτο φυσικά.

Ναυαρχίδα της  προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, είναι ο ΣΚΑΪ. Δεν είναι ο μόνος φυσικά, αλλά είναι ο πολιορκητικός κριός στην εξαπάτηση των πολιτών, με δημοσιογράφους βουλευτές, και με διαρκές ξέπλυμα της κυβερνητικής ανομίας. Είναι η διαχρονική φωνή του ΔΝΤ, των δανειστών και των εν γένει αλλότριων συμφερόντων.

Η επιλογή του συγκεκριμένου σταθμού είναι σημειολογική. Γιατί ο ΣΚΑΪ συμβολίζει όλα όσα θα πρέπει να εξοργίζουν τον κάθε δημοκράτη και πατριώτη στην Ελλάδα. Σε μια διαστροφική εκδοχή της ‘’Σπηλιάς του Πλάτωνα’’, επιχειρεί να μετατρέψει τον πολίτη σε άβουλο και πειθήνιο όργανο της εξουσίας, Ελληνικής και ξένης.

Η ελεύθερη ενημέρωση δεν μπορεί παρά να αποτελεί  μέγα πόθο ελευθέρων ανθρώπων. Η διαμαρτυρία στον ΣΚΑΪ είναι μόνο η αρχή στον αγώνα κατά της χειραγώγησής μας.

Αθήνα 16/02/2020



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου