Παπαγαλάκια του ''εκμοντερνισμού'' και της ''ορθότητας''


Του Περικλή Δανόπουλου 

Ασφαλώς και τα χρήματα που πέφτουν από το ταβάνι στο γνωστό σποτάκι, δεν αφορούν την πλειοψηφία των δημοσιογράφων. Πέρα από τα γνωστά ονόματα, είναι πολλοί οι έντιμοι και αγωνιστές στον κλάδο, που αρνήθηκαν να πουλήσουν την συνείδησή τους για να χωρέσουν κι αυτοί στο payroll.

Υπάρχει ωστόσο και ένα μεγάλο κομμάτι, αυτό των δυνητικών ''έμμισθων'', αυτών δηλαδή που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πουλήσουν νομιμοφροσύνη στον εκάστοτε κυβερνώντα, αφού στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι όλοι οι κυβερνώντες ομνύουν στα ίδια συμφέροντα.

Βλέπουμε νέους κυρίως δημοσιογράφους, με το γνωστό ''stay the fuck at home'' για να βλέπουν όλοι ότι ακολουθούν το moto της κυβέρνησης και το τηρούν ευλαβικά . Τους βλέπουμε πρώτους να επιτίθενται στον Τραμπ, όταν στους προηγούμενους .....''έγχρωμους'' προέδρους , ποιούσαν την νήσσα.

Τους βλέπουμε να υπερασπίζονται τις διαφημιστικές καμπάνιες με τους πατεράδες και τις κόρες τους , που ενώ οι περισσότεροι διακρίνουν ολοκάθαρα την άφυλη προπαγάνδα, εκείνοι μας θεωρούν ανθρώπους με παρωπίδες , μπροστά στον εκμοντερνισμό. Είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν κάθε αφήγημα της main stream πολιτικής ορθότητας , που επιβάλουν τα διάφορα κέντρα εξουσία ανά τον κόσμο.

Ο ορισμός είναι απλοϊκός, αλλά απόλυτα ταιριαστός σε ανθρώπους αμοραλιστές , που γαντζώνονται απ όπου νομίζουν ότι μπορούν να αναρριχηθούν, που κάνουν την συνείδησή του λάστιχο, υπηρέτες πολλών αφεντάδων....

Παπαγαλάκια ...

Όλα εκπορεύονται από τα ίδια εξουσιαστικά κέντρα. Και όλη αυτή η πολιτική ορθότητα, αναπτύσσεται πρώτιστα στους υπερεθνικούς οργανισμούς.

Γι αυτό κι εγώ θα συνεχίσω με το δικό μου αφήγημα : ''Και κυρίως αναφέρω πως η ΕΕ πρέπει να διαλυθεί και η Ελλάδα να γίνει ανεξάρτητη''.

Κάθε συνειρμός δεκτός

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου