Στον κόσμο της 'φιλελέρας' οι συνταξιούχοι παίρνουν τα ''λεφτά των νέων''


Για τα κλεμμένα αποθεματικά τσιμουδιά !

Του Περικλή Δανόπουλου

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Α. Πατέλης έριξε τις πρώτες τροχιοδεικτικές βολές σχετικά με τις συντάξεις από εδώ και μπρος. Ο σύμβουλος της ''αριστείας'', αποκάλυψε πως ΄΄Σταματάμε να παίρνουμε τα λεφτά των νέων και να τα δίνουμε στους ηλικιωμένους'' !! 

Στον κόσμο της φιλελέρας που εκπροσωπεί ο κάθε Πατέλης, δεν σκοτώνουν απλά τα άλογα όταν γεράσουν, αλλά τα κοροϊδεύουν κιόλας ασύστολα, αφού τα έχουν κυριολεκτικά απομυζήσει.

Θα πουν επομένως στους συνταξιούχους, ότι τα χρήματα τα οποία αφαιρούνταν τόσα χρόνια από τις αποδοχές τους, με σκοπό να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , αλλά και ένα μηνιαίο βοήθημα έτσι όπως το έχουν καταντήσει... δεν τα δικαιούνται, γιατί προφανώς έχουν εξαερωθεί. Τα δικά τους χρήματα. 

Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων που καταληστεύτηκαν και οι υπεραποδόσεις που ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Και φυσικά δεν πρόκειται να λογοδοτήσεις κανείς.

Καλωσορίσατε στον υπέρλαμπρο ''θαυμαστό'' κόσμο, της ανικανότητας, του κυνισμού, του σαδισμού. Στον κόσμο όπου ένα αδηφάγο σύστημα που το εκπροσωπούν ένας ανεπάγγελτος , που δίνει ωστόσο τόσο καλές συνεντεύξεις , μαζί με την υπέρκομψη σύζυγό του, οδηγούν τα ασθενή κομμάτια του λαού . με μαθηματική βεβαιότητα στον γκρεμό.

Είναι πλέον διακριτή ακόμα και από το διάστημα, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ελίτ και τον λαό.

Δυστυχώς όμως ο λαός, δεν δύναται να ταξιδέψει στο διάστημα ώστε να την δει...

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου