Ανοιχτά σχολεία

 

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ανοιχτά σχολεία.

Οι γονείς έκαναν το χρέος τους και τεστάρισαν τα παιδιά τους, σεβόμενοι την υγεία των συμπολιτών τους.

Τα παιδιά έφτασαν χαρούμενα, στα σχολεία, όχι τόσο, για "να μάθουν γράμματα", αλλά, κυρίως, για να ξαναβρεθούν με φίλους και συμμαθητές και να ζήσουν την καθιερωμένη ρουτίνα τους.

Η κυβέρνηση, χαρούμενη κι αυτή, που ανέθεσε, στους ίδιους τους γονείς, μια απαγορευμένη ιατρική πράξη, αφού το τεστ χαρακτηρίστηκε "υποχρεωτικό" και επιβλήθηκε η ποινή της μη συμμετοχής, στα μαθήματα, όσων δεν έχουν εφαρμόσει την διαταγή. Μάλιστα, η τιμωρία πήγε και παραπέρα, σε σημείο να στερηθεί ο μαθητής, που δεν έκανε το τεστ, ακόμη και το διαδικτυακό του μάθημα!
 
Χαρούμενα και τα κόμματα, που τσιμουδιά δεν έβγαλαν, για την παράνομη "υποχρεωτικότητα"!

Είπαν, για "αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας", για "αναξιοπιστία των αποτελεσμάτων", για "δουλειά, που πρέπει να γίνεται, από επιστήμονες", αλλά το "υποχρεωτικό", δεν αναφέρθηκε, από κανέναν! 

Αυτό είναι θέμα του όρκου του Ιπποκράτη, που δεν κάνουν, ούτως ή άλλως, οι πολιτικοί, θέμα του Κώδικα της Νυρεμβέργης, που γνωρίζουν, αλλά "ξέχασαν" οι πολιτικοί, θέμα του Συντάγματος, που ψήφισαν άλλοι πολιτικοί και όχι αυτοί και θέμα του πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας, που πριν διαβεβαίωναν τους πολίτες ότι "δεν θα υπάρξει καμία υποχρεωτικότητα", επομένως, δεν αφορά, στους άλλους πολιτικούς.

"Προέχει η Δημόσια Υγεία", μας λένε και οι επιτροπούντες λοιμοξιολόγοι, που ξέχασαν τον όρκο του Ιπποκράτη και πιέζουν, μέσω των ΜΜΕ, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με αμφισβητούμενα εμβόλια, σε δασκάλους, νοσηλευτές, καθαριστές, καντινάδες, εργαζόμενους σε τουρισμό, εργοστάσια, καφετέριες και σε ΠΑΙΔΙΑ!!!
Πιέζουν και για τα πασαπόρτια του εμβολιασμένου, για "να μπορείς βρε αδελφέ, να κυκλοφορείς ελεύθερα"!!!

Ας γελάσω!

Αντί οι εμβολιασμένοι να αρχίσουν τις μηνύσεις, σε λοιμωξιολόγους και κυβέρνηση, καθώς εξακολουθούν να φορούν ακόμα την μάσκα και να μένουν καραντίνα, στο σπίτι, να μην μπορούν να ψωνίσουν, αν δεν στείλουν SMS, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν από Νομό σε Νομό, έχουν φάει την παραμύθα ότι έχουν ανοσία! Χαχαχαχαχα!

Δέχονται και τα "υποχρεωτικά" πασαπόρτια, "για να μπορούν να ταξιδέψουν". Το ταξίδι είναι μία κίνηση ελευθερίας, που για να την πετύχεις, πρέπει να ξεπουλήσεις μια πανανθρώπινη ελευθερία. Την ελευθερία ν΄αποφασίζεις ΕΣΥ τι θέλεις και τι δεν θέλεις να κάνουν με το σώμα σου! Αλλά... προέχει το ταξίδι!

Σ΄έχουν τρομοκρατήσει. Σ΄έχουν γεμίσει ψέμα. Σ΄έχουν χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωο και τώρα κάνουν το ίδιο με τα παιδιά σου. Σ΄έχουν κοροϊδέψει, μέσα στα μούτρα σου με παράλογες αποφάσεις και δικαιολογίες και ΕΣΥ φοβάσαι μην σε πουν" συνωμοσιολόγο", "φασίστα", "αρνητή", "ψεκασμένο". Φοβάσαι μην σου ρίξουν το προφίλ στο φ/β!

"Γαλόνια" είναι αυτά βρε!

Γαλόνια, που σε κάνουν υπεύθυνο πολίτη, που ψάχνει την αλήθεια, στην εποχή του ψεύδους. Που νοιάζεται, για ένα μέλλον ελεύθερο, δικό του και των παιδιών του, μακριά, από το ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, που προαποφάσισαν!

Μην μασάς!
Δείξε τι μπορείς να κάνεις!

Αρχική δημοσίευση: Facebook Ιωάννας Υψηλάντη

Πηγή: Η ΣΦΗΚΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου