ΗΠΑ: Ο πόλεμος κατά της «τρομοκρατίας» δολοφόνησε 1 εκατομμύριο ανθρώπους και δημιούργησε 38 εκατομμύρια πρόσφυγες…

 

...στην άλλη όχθη οι αμερικάνικες βιομηχανίες όπλων μοιράστηκαν 8 τρισ. δολάρια!

O αμερικάνικος ιμπεριαλισμός σπέρνει θάνατο για 20 ολόκληρα χρόνια. Δολοφονεί ανθρώπους. Διαλύει χώρες. Σπέρνει τον τρόπο και την καταστροφή. Την ίδια ώρα τα αμερικάνικα μονοπώλια όπλων βγάζουν τεράστια κέρδη. Πωλούν όπλα και μέσα από θάνατο μοιράζουν παχυλά μερίσματα στους μετόχους. 

Στις δύο δεκαετίες που έχουν περάσει από την 11η Σεπτεμβρίου, ο περιβόητος πόλεμος κατά της «τρομοκρατίας» περιελάμβανε εισβολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και συμμετοχή σε άλλες συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Το ανθρώπινο κόστος, Οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές είναι τραγικό…. Όπως σχολιάζει το gzeromedia ο «αντιτρομοκρατικός» πόλεμος των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν ένα εκατομμύριου νεκρούς και 38 εκατομμύρια πρόσφυγες ή εσωτερικά εκτοπισμένους…

Στον αντίποδα  μια ομάδα αμερικανικών βιομηχανιών όπλων επωφελήθηκε πάρα πολύ! Η αμερικανική κυβέρνηση ξόδεψε το εκπληκτικό ποσό των 8 τρισ.  δολαρίων(!!!) για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της …«τρομοκρατίας».

Στο γράφημα που ακολουθεί αναφέρονται οι στρατιωτικές δαπάνες των ΗΠΑ, οι κορυφαίες τιμές των αμερικανικών εταιρειών με αμυντικά συμβόλαια, ο αριθμός των νεκρών και των εκτοπισμένων στον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.


Πηγή: ημεροδρόμος

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου