''Υπάρχει θέμα και με τη συμπεριφορά των διανομέων…'' – Ο Πορτοσάλτε ξύνει τον πάτο

 



Αν μη τι άλλο η συνάδελφός του προσπάθησε να τον προστατέψει. Του είπε να μην κάνει σήμερα αυτή τη σύγκριση, επανήλθε για να του πει πως δεν προκύπτει λάθος του διανομέα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά ο οχετός ήταν ασταμάτητος και ο μισανθρωπισμός δεν κρύβεται.

Υπάρχει και μια οδηγική συμπεριφορά των διανομέων -θεός σχωρέστον, μας είπε ο Πορτοσάλτε. Δεν κάνω σύγκριση αλλά και αυτός οδηγεί μοτοσικλέτα, συνέχισε απτόητος. Θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα να αποφασίσουν. “Στη συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου…” Κατέληξε ο Πορτοσάλτε.

Ακολουθεί και το βίντεο ως αδιάψευστος μάρτυρας.

Λίγη ώρα αργότερα, έλεγε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πως για το τραγικό δυστύχημα του διανομέα δε φταίει ο καπιταλισμός, αλλά η οδηγική συμπεριφορά, σε μια άλλη εκδοχή της διαβόητης ατομικής ευθύνης. Αν τώρα μαζεύονται πολλές “ατομικές ευθύνες” που δείχνουν ένα γενικό φαινόμενο, για αυτό υπάρχουν οι στατιστικές και δε χρειάζεται να κάνουμε γενικεύσεις. Σε κάθε περίπτωση, τα αφεντικά δε φταίνε ποτέ. Μπορεί να φταίνε ακόμα και οι ίδιοι οι διανομείς που σκοτώνονται, όχι όμως η επιχείρηση. Αυτό θα πει ανάλυση και αντικειμενική ενημέρωση…

Υπάρχει και ένα θέμα με τη συμπεριφορά του Άρη Πορτοσάλτε, θα έλεγε κανείς. Αλλά αυτός συνεχίζει να ξύνει τον πάτο του βαρελιού και δεν τον πτοεί ούτε η διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ.

Πηγή: katiousa.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου