Ο Σημίτης πανηγυρίζει, αντί να κρύβεται, για τα 20-χρόνια του ευρώ

 

Από Ν.Ζ.

Ελάχιστοι από το κατεστημένο, παρ’ ότι ευρωλάγνοι μέχρι μυελού οστέων, θεώρησαν σκόπιμο να θυμηθούν και να πουν κάτι θετικό για τα 20 χρόνια από την ένταξη της χώρας μας στο ευρώ.

Ο μόνος, σχεδόν, που είχε το θράσος να εξυμνήσει σήμερα δημοσίως την πραξικοπηματική κατάργηση της δραχμής και την είσοδο στην Ευρωζώνη, χωρίς ενημέρωση, χωρίς συζήτηση και χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, ήταν ο πρωθυπουργός και αρχιτέκτονας του ευρωπραξικοπήματος το 2011.

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι ο Κ. Σημίτης πέραν των αφορισμών υπέρ του ευρώ, δεν βρήκε στις δηλώσεις του να εμφανίσει ούτε ένα στοιχείο που να πιστοποιεί τη συνεισφορά του ευρώ στη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Και πράγματι τι θα μπορούσε ο Κ. Σημίτης να αναφέρει, πέραν από κωμικές αναπόδεικτες και αόριστες αναφορές, περί “εθνικού στόχου” και “προστασίας της χώρας και του ελληνικού λαού”.

Φαίνεται ότι για τον Κ. Σημίτη εθνικοί στόχοι ήταν η Γερμανοκρατία, η πλήρης μετατροπή της χώρας μας σε στρατιωτικό αμερικάνικο φέουδο, η μείωση του ΑΕΠ, η μηδενική σχεδόν ανάπτυξη 20 χρόνια τώρα, η υπερχρέωση της χώρας και των νοικοκυριών, η προϊούσα φτωχοποίηση της κοινωνίας, η διάλυση του ΕΣΥ, η κατάρρευση της ελληνικής παιδείας, ο ουσιαστικός ακρωτηριασμός των θαλάσσιων κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, η μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ψυχών με τα κλειστά τείχη των ερωζωνικών χωρών κλπ κλπ

Ο Κ. Σημίτης κάποτε σε μια κρίση ανοησίας είχε πει: “Αυτή είναι η Ελλάδα”!

Όχι κ. Κ. Σημίτη. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα. Έτσι την καταντήσατε. Εσύ και το άθλιο πολιτικοοικονομικό της κατεστημένο, μαζί και το Γερμανικό μάρκο που ονομάστηκε ευρώ.

Γρήγορα όμως θα έρθει η ώρα που όλοι εσείς θα λογοδοτήσετε και θα πληρώσετε για τα εγκλήματά σας, μέσα από την αναγκαία μεγάλη δημοκρατική ανατροπή που έχει απόλυτη ανάγκη η Ελλάδα για να επιβιώσει και να επαναθεμελιώσει τη νέα αναγεννητική της πορεία.

Πηγή: ΙΣΚΡΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου