Πανδημικό σοκ και δέος στο Davos: Το WEF σχεδιάζει ψηφιακές βάσεις δεδομένων για να επιβάλλει τους εμβολιασμούς

 

Εθνικές ψηφιακές βάσεις δεδομένων για την παρακολούθηση των εμβολιασμών στην επόμενη πανδημία σχεδιάζει το WEF

Λεπτομερή ανάλυση χρειάζονται, όπως έχει αποδείξει η ίδια η ζωή, οι συζητήσεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Davos, προκειμένου να αντιληφθεί ο πολύς κόσμος τις μελλοντικές εξελίξεις.
Ωστόσο στην τελευταία σύνοδο τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα.

Μετά την πανδημία, τα lockdown και τις προσπάθειες επιβολής πιστοποιητικών εμβολιασμού, οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης ήταν πολύ πιο ανοιχτοί σχετικά με την ατζέντα τους και τις προθέσεις τους για το μέλλον.
Εξάλλου, ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής του WEF, Klaus Schwab, που χαρακτήρισε τον Covid «σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας» για την εφαρμογή του Great Reset, της «Μεγάλης επαναφοράς», της παρούσας δηλαδή οικονομικής και πολιτικής τάξης.

Τα τελευταία χρόνια έδειξαν ότι οι συμμετέχοντες του Davos εξακολουθούν να προσκολλούνται στον εξασθενημένο πανδημικό πανικό ως τις «παλιές καλές μέρες» όταν μπορούσαν να είχαν ό,τι ήθελαν, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτης συγκεντροποίησης πλούτου και εξουσίας.

Αναζητώντας την επόμενη πανδημία

Οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν να αρνούνται να αντιμετωπίσουν τις πολλές αποτυχίες τους, αλλά πάνελ όπως το παρακάτω τα αποκαλύπτει.
Συνειδητοποιούν ότι η αλήθεια έχει αποκαλυφθεί και πάρα πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν τώρα την εγκυρότητα των περιορισμών, των εντολών, των μασκών και των εμβολίων mRNA .
Όλα αυτά τα μέτρα έχουν αποδειχθεί ως επί το πλείστον άχρηστα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και τώρα οι αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων γίνονται δεκτές, τουλάχιστον ως ένα σημείο.
Συνολικά, η πανδημία δεν ήταν η χρυσή ευκαιρία που περίμεναν ο Klaus Schwab και το WEF.
Οι ελπίδες και τα όνειρά τους στρέφονται τώρα σε μια μελλοντική πανδημία, ίσως μια πανδημία με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας που δημιουργεί πιο εκμεταλλεύσιμο φόβο στο κοινό.

Ιδιαίτερη σημείωση σε αυτό το πάνελ, το οποίο περιλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Tony Blair και τον νυν επικεφαλής της Pfizer Albert Bourla, αποτελούν τα σχόλια σχετικά με την έλλειψη ενιαίας συμφωνίας για την πολιτική απάντηση.

Δεν υπεισέρχονται σε λεπτομέρειες εδώ, αλλά μπορεί να αναφέρονται στην άρνηση ορισμένων κυβερνήσεων να επιβάλλουν συνεχείς περιορισμούς και πιστοποιητικά εμβολιασμών.

Η αντίδραση του κοινού σε τέτοιες ενέργειες προκάλεσε άμεσα στην ανησυχία των κυβερνητικών αξιωματούχων ως προς το πόσο μακριά θα μπορούσαν να ωθήσουν τις προσπάθειές τους.
Καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί στο μέλλον πρέπει να ασκούν συνεχή πίεση στις κυβερνήσεις και, φαινομενικά, συνεχή πίεση στους εθνικούς πληθυσμούς προκειμένου να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Το αγκάθι της Αφρικής

Κατ' επέκταση, η Αφρική αναφέρεται μερικές φορές κατά τη διάρκεια του πάνελ ως παράδειγμα της ανάγκης για «ισότητα» στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Αυτό για το οποίο δεν μιλούν είναι η έλλειψη θανάτων από τον κορωνοϊό στην Αφρική, παρά το γεγονός ότι περίπου το 65% της ηπείρου δεν έχει εμβολιαστεί, σύμφωνα με τους New York Times.
Το αφρικανικό παράδειγμα ως ομάδα ελέγχου για τους μη εμβολιασμένους είναι ένα αγκάθι στο μάτι των θιασωτών της παγκοσμιοποίησης τα τελευταία δύο χρόνια και προφανώς θέλουν να το αλλάξουν αυτό.

Ψηφιακές βάσεις δεδομένων!

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σχόλιο κάνει ο Blair, ο οποίος ζητά τη δημιουργία εθνικής ψηφιακής υποδομής για την παρακολούθηση των εμβολιασμών.
Ο Blair επισημαίνει ότι για να διατηρήσουν οι διάφορες εθνικές κυβερνήσεις αυτή την ατζέντα, θα πρέπει να πεισθούν ότι τα θέματα πανδημίας είναι «συνεχιζόμενα ζητήματα».
Ο Albert Bourla θέτει τη δυνατότητα και τις προκλήσεις της παραγωγής εμβολίων σε ακόμη ταχύτερο χρονικό πλαίσιο για την ανταπόκριση σε νέα ιογενή γεγονότα.

Ακόμα πιο γρήγορα τα εμβόλια - Ρυθμιστικές αρχές για τη Big Pharma

Το συμπέρασμά του;
Ότι οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να συνεχίσουν να κρατούν τις πόρτες ανοιχτές για τη Big Pharma από άποψη σκοπιμότητας, ακόμη και όταν δεν υπάρχει πανδημία στο παιχνίδι.
 
Το μέσο εμβόλιο απαιτεί τουλάχιστον 10 χρόνια μελέτης για την ασφάλεια και τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες. τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αναπτύχθηκαν και χορηγήθηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο με άδεια έκτακτης ανάγκης.
 
Αυτό το νέο πρότυπο ελαχιστοποιημένων εμποδίων ασφαλείας είναι αυτό που θέλουν η Big Pharma και το WEF για όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα στο μέλλον.
Σε κανένα σημείο οι συμμετέχοντες στο πάνελ δεν αναγνωρίζουν τις πολυάριθμες μελέτες που δείχνουν την αναποτελεσματικότητα της κάλυψης, την αναποτελεσματικότητα των περιορισμών, την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και τους κινδύνους που συνεπάγονται.
 
Οι λόγοι για την αντίσταση των πολιτών δεν είναι σημαντικοί για αυτούς, μόνο οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να επιτύχουν μεγαλύτερη συμμόρφωση κατά τη διάρκεια του επόμενου… ιογενούς συμβάντος.



Πηγή: bankingnews.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου