Και το ανιστόρητο «αφήγημα» συνεχίζεται: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας θεωρεί «αντισημίτη» όποιον τάσσεται κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη!


Μετά τον γκεμπελισμό της κυβέρνησης να ξεπλύνει τα ισραηλινά εγκλήματα στη Γάζα, μοιράζοντας κατηγορίες για «αντισημιτισμό» σε όποιον στρέφεται ενάντια στη γενοκτονία στην Παλαιστίνη, έρχεται το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδας να επαναλάβει την ίδια επιχειρηματολογία!

Προσέξτε: Το ΚΙΣ εκφράζει «έκπληξη» και «προβληματισμό» για την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ με την οποία κήρυσσε «τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του παλαιστινιακού λαού». Και συνεχίζει, υποστηρίζοντας ότι το ΔΣ της ΟΛΜΕ «υιοθετεί και χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία της Χαμάς που επιδιώκει την καταστροφή του Ισραήλ, και τη δολοφονία Εβραίων, όπου κι αν βρίσκονται»!

Κι έχει κι άλλο: «Οι συντάκτες του κειμένου δαιμονοποιούν το Κράτος του Ισραήλ και απονομιμοποιούν το δικαίωμα ύπαρξής του. Αποτυπώνεται στο κείμενο αυτό, η προπαγάνδα της Χαμάς προκειμένου να εμβαθύνει και να διευρύνει το μίσος κατά του Ισραήλ και των Εβραίων στη νέα γενιά των Παλαιστινίων της Γάζας». Επιτίθεται στην ΟΛΜΕ διότι, λέει, «ουδέποτε αποκήρυξε τις σφαγές της Χαμάς» επειδή τα θύματα «ήταν Εβραίοι»!

«Προφανώς κάποιοι στην ΟΛΜΕ δεν νοιάζονται για τους Εβραίους», γράφουν και χαρακτηρίζουν αντισημίτες όσους διαμαρτύρονται για τη σφαγή στην Παλαιστίνη:

«Όπως έγραψε ο Ισραηλινός πολιτικός Γιαΐρ Λαπίντ, ηγέτης του κεντρώου κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοικτή επιστολή του: “Υπάρχει ένας λόγος που διαμαρτύρεστε εναντίον μας αυτές τις μέρες και, όπως όλα τα άλλα, προέρχεται από συναισθήματα. Γιατί σε αντίθεση με όλα όσα σκέφτεστε για τον εαυτό σας, όλα όσα λέτε για αχρωματοψία, ανθρωπιά, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλα τα υπόλοιπα, έχετε ένα άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας – είστε αντισημίτες. Ξέρω ότι νομίζετε ότι δεν είστε, αλλά είστε”».

Το γεγονός ότι ΚΙΣ εκφράζει τέτοιους είδους «θεωρίες» δεν είναι απλά επικίνδυνο αλλά είναι και θλιβερό, απέναντι στα εκατομμύρια θύματα των Εβραίων από το ναζισμό.Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου